instagram/iversanns
StoryEditor

Ivana Surovcová: krásna v svadobných šatách, ale aj bez nich!

16.07.2017, 14:00
Celebrity
Má krásnu tvár, brutálne telo, tancuje ako bohyňa a jej, odvčera už manžel, je jeden z najlepších hokejistov na svete. Ivana Surovcová sa skrátka vedela narodiť...Pozrite sa, ako vyzerala v svadobných šatách!!

Tak, ďalší krásny prominentný pár spečatil svoj vzťah zväzkom manželským - predvčerom mala svadbu krásna Ivana Surovcová s hokejistom Mariánom Gáboríkom. Mala na sebe krásne šaty, aké by asi nikto netipoval, že si oblečie - všetci očakávala niečo v štýle "princezná s obrovskou sukňou", Ivana však išla jednoduchšou cestou a zvolila šaty s hlbokým výstrihom.

Poznáme ju ako tanečnicu z Let´s Dance a mnohé jej iste tajne závidia. A veru je aj čo! Na jej tváričke a postave nenájdete jedinú chybu a vždy je perfektne oblečená - pre módu má jednoducho cit. Navyše pôsobí dievčensky a veľmi nežne. Spolu s priateľom a megaúspešným hokejistom Mariánom Gáboríkom spolu žijú v Los Angeles. Vo februári ju na dovolenke na Kube dokonca požiadal o ruku. V piatok, 14. júla 2017  sa stali manželmi. Gratulujeme!  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:36