Instagram/vale.elisa.fumagalli
StoryEditor

Vojvodkyňa Kate: Na dieťa sa nedá dopredu pripraviť. Príde a zmení vám život od základov

26.04.2017, 11:09
Celebrity
Autor:
iDnes
Kate Middleton (35) sa zverila s pocitmi, ktoré mala po narodení princa Georga (3). Napriek tomu, že mala pocit, že je na materstvo stopercentne pripravená, po pôrode si aj tak kládla otázky, či všetko robí správne a chvíľu jej trvalo, kým si na bábätko zvykla.

„Mať dieťa, a predovšetkým svoje prvé dieťa, je moment, ktorý vám navždy zmení život,“ uviedla Kate vo videu na podporu duševného zdravia v rámci projektu Heads Together, ktoré zverejnil Kingstonský palác a v ktorom sa rozpráva spoločne so svojím manželom Williamom a švagrom princom Harrym.

„Na narodenie dieťaťa vás nemôže nič pripraviť. Pamätám si svoje prvé dni, keď sme boli z pôrodnice doma s novonarodeným Georgom. Nemáte tušenie, čo vlastne robíte, vo všetkom absolútne tápate. A je úplne jedno, koľko kníh o materstve ste pred tým prečítali, nič vás pred tým skrátka nepripraví, “ pokračovala dnes už dvojnásobná mamička, ktorej pri prvom pôrode pomáhala matka. „Tých pár týždňov po narodení Georga sme sa učili naozaj rýchlo. Zmenila som sa aj ja sama. Na veľa vecí som reagovala úplne ináč, než pred materstvom. Emocionálne som si brala veci ináč, než pred tým,“ dodala Kate, ktorá sa v minulosti veľmi rýchlo popasovala aj s kráľovskými povinnosťami. Na verejnosti vystupuje veľmi distingvovane, ako keby do kráľovskej rodiny patrila odjakživa. Doma s manželom a deťmi je to už iné. S Williamom si rovnako ako iní ľudia radi sadnú k televízii a sledujú obľúbené seriály, napríklad V mene vlasti a Hra o tróny a jedia pri tom dobré jedlo. „Nie vždy si objednáme jedlo priamo do paláca. Väčšinou niekto z nás pre to zbehne,“ smial sa William behom vysielania programu na stanici Radio 1, kde bol hosťom spoločne so svojou ženou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:47