Katarína Kincelová
StoryEditor

Vďaka týmto záberom sa dostanete do zákulisia fotenia májovej titulky!

20.04.2017, 12:00
Celebrity
Chcete vidieť, ako prebiehalo fotenie májovej titulky? Pozrite si toto exkluzívne video a prečítajte si aj zopár pikošiek.

Sú mladé, krásne, šikovné a sú Slovenky. Môžete ich poznať z televíznych obrazoviek, z javísk, či tanečných pódií. Každá sa venuje niečomu inému, však jedno ich určite spája - tvrdo na sebe makajú!
Titulka sa fotila v bývalej chemickej škole na Račianskej v Bratislave. Aj keď je budova ešte v prerábke, vznikajú tu krásne priestory a buduje sa tu nové kreatívne centrum kultúry, nielen pre výtvarníkov či dizajnérov, ale aj pre verejnosť.

Dievčatá tak nemali problém ani s prašným prostredím, ani s chladnými podmienkami, a to sme fotili 6 hodín! Atmosféru nám robila najmä Vierkina hudba, bolo cítiť, že ju má tak povediac v kostiach a tak to aj nás celkom ťahalo do tanca :). Pikoškou je, že dievčatá sa pred tým osobne nikdy nestretli. Takže sa spoznali vďaka našej titulke :).
Všetky tri dievčatá prišli na fotenie v dobrej nálade. Prvá prišla Lenka Vavrinčíková, o ktorej vizáž sa postarala Soňa Kubeníková.

Janka Kovalčíková cestovala na fotenie až z Nitry, kde momentálne býva aj so svojím priateľom. Vizážista Boris Bordács sa venoval práve Janke.

Na záver prišla aj Vierka Ayisi, ktorú ani pokazené auto nezastavilo v tom, aby bola súčasťou májovej titulky. Aktuálne býva v Rajke aj so svojím otcom Fredym. Vierkina osobná vizážistka Claudia Danihel už presne vedela, aký typ mejkapu obľubuje. A tak všetko prebiehalo v absolútnej pohode.

O oblečenie sa postarala stylistka Gabriela Mohrová a všetky snímky urobila fotografka Katarína Kincelová. Nájdete ich v májovom čísle Evita magazínu, ktorý je už aktuálne v predaji.

Na celý priebeh fotoshootingu dohliadala produkčná Petra Kalmanová a o video sa postaral Peter Peso Dráb.
Evita magazín

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:09