Instagram/officialdakotajohnson
StoryEditor

Dakota Johnson z 50 odtieňov to vie na žúroch poriadne roztočiť! Povedali by ste to na ňu?

18.04.2017, 17:00
Celebrity
Dakota Johnson, teraz známa najmä ako Anastasia z filmu Päťdesiat odtieňov temnoty nie je žiadne neviniatko! Pozrite sa na to, ako sa vie mimo kamier odviazať...

Ako hlavná hrdinka v prvej časti svetovo úspešnej filmovej triológie 50 odtieňov sivej na nás pôsobila ako nevinné dievčatko. V druhej časti, ktorá sa do kín dostala vo februári tohto roka 50 odtieňov temnoty už síce mala viac skúseností, ale ešte stále sme v nej nenašli "divožienku". Aká je filmová Anastasia v skutočnosti? Posúďte podľa fotiek!

​Dakota Mayi Johnson (4. október 1989, Austin, Texas, USA) je dcérou hereckej dvojice, herečky Melanie Griffith a herca Dona Johnsona. Úspešne sa presadila v modelingu a svoju hereckú kariéru začala v roku 1999 vo filme Leto v Alabame, ktorý však bol viac-menej rodinnou záležitosťou. Režíroval ho totiž vtedajší manžel Melanie Griffith, Antonio Banderas. Filmovú mamu si navyše zahrala tá jej skutočná.

Na ďalšiu hereckú príležitosť čakala Dakota viac ako 10 rokov. V roku 2010 si zahrala v oscarovom filme Sociálna sieť a v niekoľkých scénach sa objavila po boku Justina Timberlakea. O dva roky neskôr sa objavila v ďalšom známom filme 21 jump street. Najväčší filmový debut prišiel v roku 2015, už so spomínanou prvou časťou triológie "50 odtieňov". Odvtedy je Dakota Johnson žiadanou a obdivovanou herečkou, ktorej závidia mnohé ženy na svete. Pokojne by si to s ňou vymenili aj za cenu, že by dostali poriadny "výprask". Od jej hereckého kolegu Jamie Dornana, ktorý stvárnil šarmantného Christiana Greya, by si totiž nejedna žena so zaťatými zubami dala povedať, že to všetko zvládne :-) 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:16