Facebook/Andrej Kiska
StoryEditor

Prvá dáma opäť mamou! Prezident sa podelil o radostnú správu

11.04.2017, 11:50
Celebrity
Prezidentský pár čaká tretieho potomka. Nastávajúca mamička Martina Kisková je ďalšou známou Slovenkou, ktorá bude rodiť po štyridsiatke.

Prezident Slovenskej republiky, Andrej Kiska dnes na sociálnej sieti zverejnil fotku s manželkou Martinou, kde oficiálne celému Slovensku oznámil radostnú správu:

"Milí priatelia, chcem sa s vami podeliť o úžasnú novinku. V auguste sa naša rodinka rozrastie o ďalšieho člena. Všetci sa nesmierne tešíme. Často dávame ruku na mamičkino bruško a s napätím čakáme, koho z nás kopne.
A či vieme, či to bude chlapček alebo dievčatko a aké bude mať meno? Áno, vieme, ale ešte to neprezradíme :) Držte nám prsty."

Facebook/Andrej Kiska

Manželský pár má spolu už dve deti - syna Viktora (2009) a dcéru Veroniku (2005), ku ktorým čoskoro pribudne ďalší súrodenec. Manželka Martina sa pridá k ženám, ktoré rodili po štyridsiatke, čo však dnes nie je žiadnou raritou.

​Zaujímavosťou je, že prezident Andrej Kiska sa len nedávno stal dedkom. Syn Andrej z prvého manželstva má malú dcérku Miu a preto bude mať náš prezident o zábavu postarané. 

Prezidentskému páru prajeme veľa zdravia a šťastia!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 01:13