instagram.com/dararolins_vermi
StoryEditor

Dara Rolins otvorene o vzťahoch: Nehľadám muža, od ktorého potrebujem, aby ma zaopatril

18.09.2021, 09:00
Celebrity
Na nedávnej akcii Harper’s Bazaar Dara Rolins prezradila, ako je na tom momentálne s láskou.

V nedávnom rozhovore pre Harper’s Bazaar Dara Rolins prezradila množstvo nových informácií z jej života. Za posledné obdobie ju sprevádzali aj zdravotné ťažkosti a zdôverila sa, ako je na tom s mužmi. “Hovorím to nerada, no myslela som si, že mám vyvrtnutý kotník, nakoniec sa zistilo, že som si natiahla a roztrhala väzy v nohe. Je to veľmi nepríjemné a hlavne sa to dlho lieči. Chodiť sa dá, no s tancovaním to je ťažšie, keďže ja som stále v pohybe, značne mi to komplikuje život”, vyjadrila sa k zdravotným komplikáciám. 

V rozhovore sa Dara Rolins úprimne otvorila a prezradila, ako je na tom momentálne so vzťahmi: “Ja to nemám nejako naprogramované, že nehľadám, alebo hľadám. Až sa to stane, tak človek je schopný a ochotný urobiť kompromisy a zmeny v živote. Pravdou je, že keď sa zamyslím, rozhodne by som nehľadala muža, od ktorého potrebujem, aby ma zaopatril, postaral sa o mňa. Skôr niekoho, s kým bude sranda, kto mi bude kryť chrbát, kto ma objíme a dá mi pocítiť, že je na mňa pyšný”, opísala svoje pocity na tému vzťahy. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Na otázku, či sa zamiluje ľahko, odpovedala s noblesou: “Nie. Má to niekoľko stupňov, láska sa postupne rozvíja. Ale jednu vec viem rýchlo. Odhadnúť, či mi ten človek sadne, či mi je sympatický a či ho chcem vpustiť do života. Či už na chvíľku, alebo na dlhšiu dobu”.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 22:53