Gabriela Mendel
StoryEditor

Pred pôrodom jej povedali, že jej bábätko zomrelo. Známa misska otvorene o pôrode mŕtvej dcérky

17.09.2021, 20:00
Celebrity
Vraví sa, že neexistuje horšia bolesť než keď rodič prežije svoje dieťa. Obrovské trápenie, ktoré je pre každého rodiča nočnou morou, nedokáže utíchnuť ani po rokoch...

Písal sa rok 2015, keď sa pôvabná Petra dostala do povedomia pozornosti vďaka súťaži Miss Slovensko, na ktorej získala titul Vicemiss. Práve ten jej ponúkol vstupenku na medzinárodné kolo Miss Supranational, ktoré sa jej ako prvej Slovenke podarilo vyhrať. Najkrajšia Európanka mala pred sebou sľubnú kariéru a život ako z rozprávky. Okrem toho, že sa jej otvárali brány do sveta modelingu, mala po boku milujúceho priateľa Martina a víziu vlastného podnikania. 

Málokto tušil, že už v tom čase si Petra prechádzala neľahkým životným obdobím. V čase, keď ako 22-ročná získala titul, sa totiž musela zmieriť so smrťou milovaného ocka, ktorý podľahol zákernej chorobe. To však nebola jediná nečakaná smrť. Keď mala krásna Slovenka 16 rokov, navždy ju opustila jej staršia sestra Dominika...​

Napriek hrozivým udalostiam Petre nikdy nechýbal úsmev na tvári - a všade, kde prišla, šírila pozitívnu energiu. Nepochybne za tým bol aj jej dnes už manžel Martin, ktorý svoju partnerku podporuje a je jej už od prvého okamihu oporou. Dvojica sa stretla ešte na strednej škole, no ich láska začala až po ukončení štúdia. ,,Keď sme sa dali dokopy, hneď sme vedeli, že spolu chceme ostať. Cestovať na niekoľko mesiacov preč začalo byť náročné. Vyskúšala som ešte raz odísť na štyri mesiace a viac som neodišla,'' uviedla Petra v rozhovore pre Evitu a dodala, že práve Martin bol dôvodom, prečo s kariérou modelky sekla. Okrem vlastného biznisu sa venovala ešte jednému veľkému snu - a to rodine, ktorú si túžili založiť. 

Už pár mesiacov po rozprávkovej svadbe sa misska pochválila krásnou správou - a to, že čaká svoje prvé bábätko. Celé tehotenstvo prežívala aj s fanúšikmi na sociálnych sieťach. Malá Amélia mala pripravenú detskú postieľku, izbičku a celú výbavu. Čakala sa len na ňu - no po deviatom mesiaci Petra na istý čas zo sociálnych sietí zmizla.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:23