Ako dvanásťročná vo svojom prvom filme Kosenie jastrabej lúky (1981). Zahrala si vnučku Jozefa Kronera.Instagram/zuzanavackova
StoryEditor

Známa herečka takto vyzerala takmer pred 40 rokmi. Uhádnete, kto to je?

24.03.2017, 19:00
Celebrity
Vidíme ju stále usmiatu, kdekoľvek sa ocitne. Spoznali ste ju na fotke?

48-ročná herečka, dabérka a moderátorka, ktorá hviezdila už ako dieťa. Svoj prvý film Kosenie jastrabej lúky natočila ako dvanásťročná v roku 1981, takže snímka má neuveriteľných 36 rokov! Zuzana Vačková žije neďaleko Bratislavy, je rozvedená a má dve deti – syna Jakuba a dcéru Marušku. Zuzke vek naozaj pristane! Vyzerá každým dňom lepšie a lepšie.

Všade kam príde, prinesie dobrú náladu. Taká už je, veselá a správne bláznivá. A práve to je nám na nej také sympatické. Zaujímavosťou je, že Zuzka sa k herectvu dostala náhodou, keď si v škole pomýlila gramatický krúžok s dramatickým. A dobre spravila. Práve tam ju totiž objavil režisér Jozef Uher, ktorý ju obsadil do jej prvého filmu ako vnučku Jozefa Kronera. O rok neskôr už účinkovala v seriáli Sršne, neskôr vo viacerých rozprávkach a televíznych filmoch či inscenáciách. Moderovala niekoľko relácií, z ktorých najznámejšia je Triangel z roku 1985.  Diváci ju v súčasnosti majú zafixovanú ako energickú Alicu z Paneláku, ktorý sa čoskoro vracia na televízne obrazovky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:02