Katarína Kincelová pre Evita Magazín
StoryEditor

Marek Hamšík opäť futbalistom roka. Nazreli sme do jeho súkromia

22.03.2017, 15:00
Celebrity
O tom, že sa mu darí v športe niet pochýb. Už štvrtýkrát po sebe sa stal najlepším futbalistom Slovenska a celkovo tento titul získal už rekordný šiestykrát. Je aj v súkromí synom šťasteny?

29-ročný futbalista sa na svoj život rozhodne sťažovať nemôže. So svojou sympatickou, o rok mladšou manželkou Martinou má už tri deti – synov Lucasa a Christiana, ku ktorým len koncom minulého roka pribudla dcérka Mellisa. V súkromí je teda Marek najmä milujúcim manželom a otcom.

Hamšíkovci žijú v talianskom Neapole, ktorý je už roky Marekovým futbalovým domovom a ako kapitána klubu SSC Napoli ho domáci fanúšikovia naozaj milujú. V Taliansku sa cítia zrejme všetci veľmi dobre, keďže jeden z našich najlepších športovcov už veľakrát úspešne odolal ponukám rôznych svetových veľkoklubov.

Dalo by sa povedať, že život Mareka Hamšíka je dokonalý. Robí to, čo ho baví. A to, v čom je dobrý. Vždy na neho čaká milujúca rodinka a futbalista sa môže tešiť veľkej podpore nielen v Neapole, ale i na Slovensku. Navyše, práca, ktorá je zároveň jeho koníčkom je rozprávkovo platená a tak si Hamšíkovci môžu spokojne užívať života. Aj aj si užívajú. A my im to samozrejme prajeme :-) 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:09