profimedia
StoryEditor

Zomrelo mu vysnívané bábätko, jeho sestra spáchala samovraždu. Patrick Swayze schytával ranu za ranou

16.09.2021, 14:30
Celebrity
Napriek tomu, že od smrti legendárneho herca ubehlo už neuveriteľných 12 rokov, nedá sa povedať, že by na Patricka Swayzeho ľudia zabúdali, práve naopak. Do dnešného dňa je v srdciach mnohých priateľov, ale aj fanúšikov...

Málokto tuší, že práve počas obdobia svojej najväčšej slávy prežíval Patrick aj jedno zo svojich najhorších období. Aj keď bol na červenom koberci za hviezdu, v skutočnosti sa rúcal. Jeho manželka Lisa totiž ich vysnívané bábätko potratila. Pre herca to bola obrovská rana, kvôli ktorej opäť siahol po alkohole, v ktorom sa snažil smútok utopiť. Až tak, že bol veľakrát na hrane života a smrti.

,,Bol som tak nadšený z toho, že budem počuť tlkot svojho bábätka, no ono bolo mŕtve...takmer som to neustál. S mojou manželkou sme celú noc preplakali,'' vyznal sa Patrick vo svojej autobiografii. 

Neľahkú skúšku však dvojica ustála a Patrick podstúpil liečeniu. Osud však pripravil ďalšiu, o to silnejšiu ranu. Jeho milovaná sestra Vicky, na ktorú dával ako starší brat často pozor, spáchala samovraždu. To bol údel, s ktorým sa vysporiadaval do konca života - a bohužiaľ o pár rokov na to opäť podľahol alkoholu.

Odpútať pozornosť od psychických ťažkostí, neľahkých životných rán a v neposlednom rade od závislosti sa mu podarilo až po tom, čo objavil lásku k zvieratkám, konkrétne ku koňom. Bohužiaľ v tom čase mu už lekári oznámili krutú správu - a to, že má rakovinu. Tej po intenzívnom a namáhavom boji nakoniec v rovnakom veku, ako zomrel aj jeho otec, podľahol...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:48