instagram/ madonna
StoryEditor

Starnutie odmieta prijať. Madonna sa nebráni plastikám, ale ani erotickým záberom

17.09.2021, 21:30
Celebrity
Už od začiatku, kedy sa ukázala na scéne, pôsobila kontroverzne a od druhých sa odlišovala. Svojmu imidžu neostala nič dlžná ani po 60-tke, práve naopak. Poriadne pritvrdzuje.

Už od roku 1980, kedy sa Madonna začala prejavovať na speváckej scene, mala v krvi okrem veľkého chtíču stať sa speváčkou aj talent vytvárať impozantné vystúpenia, na ktoré ľudia nezabudli. Už jej prvé videoklipy, ktoré sa jej podarilo vydať ako sólovej speváčke, zaznamenali kontroverziu. Niekoľké z nich boli dokonca televíziou MTV, ktorá bola v tom čase hlavným prehrávačom videoklipov, zamietnuté ako neprípustné. Madonna sa totiž už od začiatku kariéry nebránila nahote, výrazným náboženským symbolom, ktoré používala v erotických kontextoch, ale aj zvádzajúcim gestám, ktorými naznačovala sex, jeho podoby či orgazmy. 

Počas jedného z vystúpení sa speváčka nechala zavesiť na kríž, v druhom videoklipe zasa nechala kríže páliť, v ďalšom si ho zasa strkala do úst... šokujúcich momentov bolo skutočne mnoho. Aj preto sa ľudia v tej dobe rozdelili na dva tábory - tých, ktorí ju zbožňovali a tým, ktorým sa zdala ''príliš''. 

O nič menej nebola speváčka ani v súkromnom živote, práve naopak. Z kontroverzie neupustila ani vo svojich vzťahoch či správaní na akciách, kde nevystupovala ako popová diva, ale ako hosť. V 90-tych rokoch, teda v čase, keď bola jej spevácka kariéra už dávno rozbehnutá a Madonna získavala v mediálnom svete označenie kráľovná popu, sa rozhodla šokovať aj vlastnou knihou s príznačným názvom - Sex. 

Fotografická zbierka obsahovala desiatky zámerov Madonny v sexuálnych polohách, ktoré boli v súlade s názvom knihy. Okrem toho sa však speváčka podelila s niekoľkými informáciami z jej intímneho života. Už len samotné snímky vyvolali šok - mladá umelkyňa sa totiž pred objektívom rozhodne nehanbila. A ani jej milenci, ktorých bolo v knihe požehnane. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 14:35