Instagram/beyonce
StoryEditor

Tehotná Beyoncé sa so svojimi fanúšikmi podelila o krásnu novinku

02.02.2017, 08:00
Celebrity
V stredu večer Beyoncé na svojom Instagrame zverejnila nádhernú fotku, pod ktorou prezradila úžasnú správu, že s manželom, rapperom Jay-z čakajú dvojičky.

Americká speváčka Beyoncé očakáva so svojím manželom, rapperom Jay-Z, narodenie dvojčiat. Tridsaťpäťročná popová hviezda to v stredu oznámila na Instagrame, čím vyvolala záplavu reakcií na sociálnych sieťach, kde jej priali státisíce ľudí. Dnes ráno mala táto fotka cez 7,3 milióna lajkov a 370 tisíc prajných komentárov. Ľudia z celého sveta im gratulujú a prejavujú radosť z tejto krásnej novinky. 

"Chceli by sme sa podeliť o lásku a šťastie, ktoré nás postretlo. Boli sme požehnaní dokonca dvojnásobne. Sme nesmierne šťastní, že naša rodina sa rozrastie o dvoch členov a ďakujeme za všetky priania," napísala pod fotku Beyoncé.

Celebritný párik patrí k mediálne najsledovanejším dvojiciam amerického spoločenského života. Narodenie ich prvej dcéry Blue Ivy vyvolalo pred piatimi rokmi naháňačku medzi bulvárnymi fotografmi a newyorskou pôrodnicou. Kvôli zaisteniu súkromia museli dokonca pre Beyoncé úplne uzavrieť jedno krídlo nemocnice.

Podobnú situáciu môžu však očakávať aj keď porodí svoje dvojičky. Termín pôrodu je však stále tajný.

Instagram/beyonce

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 01:03