profimedia
StoryEditor

Jediní muži, ktorých potrebujem, sú moji synovia. Zuzanu Tlučkovú rozvod bolel, no nezlomil

11.09.2021, 19:00
Celebrity
Stále vysmiata, spokojná, vyrovnaná... aj tak by sa dala opísať herečka Zuzana Tlučková.

Jej bývalý manžel Števo Skrúcaný sa stal štvornásobným oteckom v šesťdesiatke. Jeho o dva roky mladšiu exmanželku vraj však žiadne vzťahy nelákajú. Ako priznala, aktuálne jej pre život stačia dvaja chlapi, s ktorými žije, teda jej synovia Tomáš a Lukáš. „Obaja synovia sú u mňa, napriek tomu, že sú dávno dospelí. Starší sa ku mne vrátil minulý rok, sedem rokov býval v prenajatom byte v Pezinku, ale rozišiel sa s priateľkou. Mladší doštudoval vysokú školu, má 26 rokov, ešte býva u mňa,“ prezradila herečka.

Ani jeden z nich si však nepotrpí na nejaký „mamahotel“, počas pandémie to boli práve oni, ktorí sa o svoju mamu vzorne starali, nepúšťali ju z domu a zabezpečovali jej všetko potrebné, a ona si ich starostlivosť nevie vynachváliť. Jediné, čo jej počas pandémie vraj chýbalo, bola práca. „Som šťastná, áno. Vyrovnaná. Teraz, keď už som začala aj pracovať, som spokojná. Život sa vracia do normálu,“ priznáva vyrovnane.

Žijem sama pre seba

Po narodení malej Elly sa pohľad verejnosti uprel na ňu, no ona svojmu exmanželovi ani zďaleka nezávidí. Jemu i jeho rodine praje len to najlepšie, veď si zachovali dobré vzťahy a kvôli spoločným deťom sú stále v kontakte.

So samotou bojuje herečka po svojom, jednoducho si ju užíva. Svoj čas venuje svojim deťom, ďalšej rodine, ktorú má v Košiciach, práci, sama sebe a radosti zo života. Čo viac by si len mohla priať. „Mám pocit, že ja som urobila maximum pre to, aby naše manželstvo vydržalo a naozaj som myslela, že spolu zostarneme. Je mi ľúto tých rokov, čo sme spolu prežili, že sa to skončilo a celé to padlo,“ prezradila v minulosti pre Televíziu Markíza. Dnes sa však na vec pozerá aj z inej perspektívy. „Dvadsaťpäť rokov som bola vo vzťahu, teraz si žijem sama pre seba, veľmi mi to chutí, celkovo mi chutí život a dúfam, že to bude takto trvať čo najdlhšie,“ dodáva a my jej prajeme, aby jej to vydržalo a mohla byť aj naďalej príkladom pre ostatné ženy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:52