Katarína Kincelová
StoryEditor

Dieťatko na ceste! Z Adely a Viktora Vinczeovcov sa čoskoro stanú rodičia

03.09.2021, 18:45
Celebrity
Jeden z najobľúbenejších slovenských párov sa podelil s radostnou správou.

Slávna dvojica sa o bábätko snažila dlhší čas. Túto tému však začali rozoberať s verejnosťou po tom, ako sa na nich začali sypať otázky o rodičovstve z každej strany. Bulvár riešil najmä plodnosť Adely, k čomu sa pridalo desiatky komentárov o tom, že kariéru uprednostnila pred založením rodiny. Aj keď sa k téme manželia dlhší čas nevyjadrovali, tabu sa rozhodol zlomiž Viktor. Na sociálnej sieti priznal, že problém je práve v ňom - a to napriek tomu, že je mladý. Podľa odborníkov má totiž pomalé spermie.

,,Necítim, že by sa ma otázky alebo verejný záujem nejako dotýkali. Mám z toho skôr zábavu. Vymýšľame k tomu s Adelkou všelijaké vtipné reakcie, ktoré sú do istej miery aj asertívne, aby sa ľudia neurazili, ale zároveň nabádajú k tomu, aby pochopili, že pýtať sa na dieťa nie je to isté, ako pýtať sa, ako sa máš. Píšu mi ľudia v podobnej situácii, ako sme my, a toho tlaku – nielen od okolia, ale často aj od rodiny – sa nedokážu zbaviť. Nám sa ho však – ak aj nejaký tlak v minulosti bol – podarilo celkom slušne striasť,'' priznal Viktor otvorene v rozhovore pre Evitu.

Adela zasa tému uchopila z druhého konca, a tak, ako viacero známych tvárí, aj ona sa snaží apelovať na citlivosť. Podľa jej názoru sú totiž témy, ktoré by mali obsahovať určitú dávku citlivosti. Jednou z nich je nepochybne možnosť otehnieť. Nie každej žene sa to podarí a zatiaľ čo niektoré berú tento ''údel'' s nadhľadom, druhé to dokáže zraniť. 

,,Človek by sa na takéto otázky nemal pýtať, pretože nikdy nemôže vedieť, z akého dôvodu tí ľudia dieťa nemajú. Možno sa to práve pýta osoby, ktorá potratila v šiestom mesiaci tehotenstva. Mala by sa o tom v spoločnosti robiť osveta, pretože dieťa nie je vecou, ktorá sa dá zariadiť. Aj keď niektorí ľudia si to myslia. Dieťa berú ako niečo, čo sa vyslovene organizuje,'' uviedla Adela. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:26