twitter.com/enews
StoryEditor

Chcel sa VYKÚPIŤ! Právnik Britney Spears sa vyjadril o hanebnom a trápnom momente jej otca počas súdu

01.09.2021, 11:00
Celebrity
Pred dvoma dňami sa navrhla finálna verzia právneho spisu o odstúpení Jamieho Spearsa, otca Britney Spears, ako jej opatrovníka.

Dňa 30.augusta finalizoval právny tím Britney Spears dokument, ktorý jasne píše o tom, aby jej otec odstúpil s okamžitou platnosťou. Na nedávnom poslednom súde sa totižto rozhodol Jamie Spears, že z opatrovníctva skutočne odstúpi. Začal si klásť ale celkom drahé a náročné podmienky. Vyžiadal si totižto až 2 milióny dolárov!

Od roku 2008 je otec Britney Spears, Jamie Spears, jej právoplatným opatrovníkom. Bez jeho povolenia a súhlasu nesmie vôbec nič, až doteraz. Po niekoľkých rokoch, čo nemohla tráviť plnohodnotne svoj život, nastala zmena. Prehovorila pred súdom a z fanúšikov sa stali protestanti, ktorí bojujú doteraz za jej vyslobodenie. Prípad nabral rýchly spád a v posledných týždňoch sa aktualizoval k lepšiemu, Jamie Spears sa vzdáva opatrovníctva. No, nebude to len tak, začal si klásť celkom bizárne podmienky. 

“Nebudeme akceptovať tieto podmienky odstúpenia otca Britney Spears. Je to šikanovanie”, povedal právny tím Britney Spears. Jej otec si totižto vyžiadal 2 milióny dolárov ako podmienku odstúpenia z krutého opatrovníctva. “Otec Britney Spears by sa mal vzdať opatrovníctva s okamžitou platnosťou, bez podmienok. Pokiaľ nechce byť suspendovaný, mal by sa ihneď odvolať. Bolo by to jednoducho správne”, pokračoval hlavný právnik Britney Spears. Ďalšiemu súdu bol pridelený dátum 29.septembra, kde sa bude preberať pokračovanie tohto prípadu. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:58