instagram/ ewafarna
StoryEditor

Médiá ju označujú za veľrybu kvôli kilám navyše. Známa speváčka má však odkaz pre všetky ženy

25.08.2021, 11:00
Celebrity
Obľúbená česká speváčka s poľskými koreňmi si prešla urážkami, aké si vie len málokto predstaviť. A to všetko preto, že nenosí veľkosť S...

Ewa Farna sa do sveta šoubiznisu dostala príliš skoro. V čase, keď mala len 13 rokov, naspievala pesničku Měls mě vubec rád, ktorá ju okamžite preslávila a spravila z nej hviezdu. Aj keď mladá tínedžerka dostala možnosť robiť to, čo ju baví a čo má najradšej na svete - spievať pred publikom, vysnená práca nepriniesla len želané ovocie. Tým, že sa stala verejne známou, začal bulvár rozoberať jej život a v neposlednom rade to, ako vyzerá. 

Speváčka patrila stále medzi ženy, ktoré sa môžu pýšiť krásnymi krivkami. Keď sa jej telo začalo s nástupom puberty meniť a štíhle dievčatko sa začalo meniť na ženu, neostalo to bez povšimnutia. Ewa nikdy nespĺňala akýsi nastavený prototyp dokonalej šoubiznisovej postavy - veľkosť S, a tak sa stala terčom posmeškov. 

,,Nie žeby som si z toho robila veľkú hlavu, som celkom stabilný, silný človek, mám milujúcu rodinu a navyše dokážem vyriešiť mnoho vecí s humorom a nadhľadom. Ak by bol však na mojom mieste niekto labilnejší, mohlo by ho to skoliť,'' priznala retrospektívne pre český magazín Marianne. S urážkami, ale aj nevhodnými komentármi sa dokázala vysporiadať, no zároveň dodala, že niekde v podvedomí to predsa len ostalo. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 03:30