instagram/ madonna
StoryEditor

Ona má 63 rokov, jej priateľ 27. Speváčka Madonna chce dokázať, že nepatrí do starého železa

16.08.2021, 15:00
Celebrity
Keď sa povie meno speváčky Madonny, väčšina ľudí si predstaví kontroverzné vystúpenia a kostýmy od výmyslu sveta. Zdá sa, že od kontroverzie neupúšťa ani napriek tomu, že oslavuje 63 rokov.

Aj keď si mnohí myslia, že Madonna sa stala kontroverznou vďaka tomu, aby bola ''ľahšie'' zapamätateľná vo svete šoubiznisu, nie je to tak. Už počas štúdia na katolíckej základnej škole sa výrazne odlišovala od svojich spolužiačok. Hoc patrila k skutočne bystrým žiačkam s vysokým priemerom, milovala pozornosť a robila pre ňu prvé aj posledné. Viaceré zdroje uvádzajú, že nemala problém premávať sa po chodbách školy v kolieskových korčuliach či dokonca vyhŕňať sukňu. ,,Istým spôsobom som nebola rebelantská. Záležalo mi na tom, aby som bola v niečom dobrá. Neholila som si podpazušie a nenalíčila sa ako bežné dievčatá. Ale učila som sa a mala som dobré známky... chcela som byť niekým,'' priznala Madonna.

Práve to bolo obdobie, kedy sa začala mladá študentka venovať tancu. O tom, že jej to skutočne išlo veľmi dobre, svedčí aj štipendium, ktoré získala na prestížnej univerzite v Michigane. Napriek tomu sa však po skončení vybrala do New Yorku, kde sa našla v niečom inom - a to speve. Aj keď jej to trvalo istý čas, Madonna pochopila, že práve kariéra speváčky je niečo, po čom túži. 

Už prvý album zaujal pozornosť, ktorá sa zväčšovala po vydaní videoklipov. Tie boli už od začiatku také, ako Madonna sama - plné kontroverzie, osobitých názorov, presvedčení, nápaditých prvkov ale aj plné provokačných gest. 

Dnes má Madonna 63 rokov a napriek tomu, že si svoje najväčšie hity, ale aj vystúpenia už zrejme odbila, ani zďaleka sa neradí medzi typické mamičky/ babičky. Jej najstaršia dcéra o chvíľu oslávi 25 rokov, zatiaľ čo Madonnin priateľ nedávno oslávil len 27 rokov. ,,Všetko najlepšie k narodeninám láska moja. Ďakujem ti za to, že si mi otvoril oči. Ako mám len opísať, ako sa cítim? Padnime do bezvedomia,'' vyznala verejne lásku svojmu priateľovi, s ktorým je momentálne už tretí rok. Dvojica sa zoznámila počas Madonninej šou, na ktorej Ahlamalik vystupoval ako jeden z tanečníkov.

Nie je tak pochýb o tom, že Madonna aj k dnešnému dňu spôsobuje kontroverziu. Nie však ani kvôli vzťahu, ako kvôli tomu, čo postuje na sociálnych sieťach. Nemá problém pridať video, ako sa so svojím priateľom bozkáva či ako sa necháva zviazať. 

To, čo Madonna pridáva na sociálne siete, ale aj to, ako vyzerá jej partner, nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 07:17