instagram/ jlo
StoryEditor

Aj po 50-tke strčí do vrecka o polovicu mladšie. Tajomstvo večnej mladosti Jennifer Lopez ODHALENÉ!

08.08.2021, 19:00
Celebrity
Len pred pár dňami oslávila 52 rokov, no každým rokom navyše svet dostáva do úžasu. Ako je to vôbec možné?

Aj keď Jennifer Lopez pôsobí na hudobnej scéne už dlhé roky, najviac pozornosti sa jej dostáav až teraz. Latinsko-americká speváčka a herečka si síce na vlnu svojej najväčšej slávy musela počkať viac než 20 rokov, no stálo to za to. Dnes patrí jej meno k najskloňovanejším v Hollywoode a na svete azda nie je človek, ktorý by o pôvabnej kráske nepočul. 

JLo, ako speváčku familiárne prezývajú, však nezískava pozornosť len hudbou a vystúpeniami. Čoraz viac sa v médiách skloňuje téma jej vzhľadu. 52-ročná diva by totiž do vrecka pokojne strčila aj o polovicu mladšie kolegyne. Ako to teda robí, že si udžiava mladistvú pleť, no zároveň sa môže chváliť tehličkami na brušku či vypracovaným zadkom? 

Spolieha sa na prírodu 

Najrozhodujúcejším faktorom, ktorý zohráva rolu v mladistvom vzhľade Jennifer, sú jednoznačne gény. Latinské ženy majú o čosi ''lepšiu'' genetiku a nie je tajomstvom, že väčšina z nich vyzerá omnoho mladšie. Príkladom je napríklad Shakira, Salma Hayek či Eva Longoria. Všetky tieto ženy pôsobia mladistvým dojmom. 

Jennifer Lopez nedávno vydala vlastnú kozmetiku, v ktorej ospevuje zázraky panenského prírodného oleja. Mnoho odborníkov sa však zhoduje v tom, že nielen tomu vďačí za svoju krásu a speváčka má za sebou zopár mini úprav, akými je mierna aplikácia botoxu a výplní pomocou kyseliny hyalúronovej. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:29