Jakub Klimo
StoryEditor

Neznáša ľudí, ktorí na svoj vzhľad rezignujú. Zdena Studenková otvorene o úpravách tváre

06.08.2021, 14:00
Celebrity
Nedávno oslávila 67 rokov a netají sa tým, že so vojím vzhľadom je spokojná. Aj keď sa nechala trochu vylepšiť.

Nie je žiadnym tajomstvom, že si Zdena na svojom vzhľade zakladá.  ,,Mama bola do poslednej chvíle dáma, vždy upravená, pekne oblečená. Dala si na tom záležať. Do vysokej staroby to bola štíhla žena, s krásnou tvárou a vlasmi, až kým jej ich nezobrala ťažká choroba. Ja som nastavená rovnako. Neznášam ľudí, ktorí rezignujú a vyhlasujú, že im už v ich veku nič netreba... Stále treba, a v rámci našej profesie je to podľa mňa doslova povinnosť, ktorú plníte rovnako stopercentne ako v podstate všetko v živote,'' vyjadrila sa v našom rozhovore a jedným dychom dodala, že nemá problém priznať to, že sa sama zverila do rúk odborníkov. 

,,V porovnaní s tým, čo sa vypisuje a čo si niektorí myslia, mám na sebe veľmi málo zásahov. Som naozaj len za malé neinvazívne zákroky – vyhladiť kde-tu vrásku, trošku tomu pomôcť, aby človek nebol pokrčený ako šarpej. Teraz idem napríklad na kliniku na injekcie botoxu do podpazušia ako ochranu proti poteniu. Doprajem si skrátka také rýchle a neviditeľné zákroky…'' uviedla nám ďalej Zdena. To, že by sa chcela hrať na podstatne mladšiu, však zásadne odmieta. 

Na otázku, či by si mala chuť ubrať nejaký ten rok odpovedala jednoznačne: ,,Nikdy v živote. Načo? Keď na svoj vek celkom dobre vyzerám…''

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:39