Jakub Klimo
StoryEditor

Neznáša ľudí, ktorí na svoj vzhľad rezignujú. Zdena Studenková otvorene o úpravách tváre

06.08.2021, 14:00
Celebrity
Nedávno oslávila 67 rokov a netají sa tým, že so vojím vzhľadom je spokojná. Aj keď sa nechala trochu vylepšiť.

Zdena Studenková sa v slovenskom šoubiznise pohybuje už dlhé roky. Svoj talent prejavila už krátko po skončení Vysokej školy muzických umení, kde vyštudovala herectvo. Už hneď po skončení štúdia sa stala váženou členkou viacerých významných divadiel, ktoré jej následne priniesli mnoho ďalších ponúk. Kto by si Zdenu nepamätal ako speváčku Gábinu z filmu S tebou ma baví svet? 

V šoubiznisovom svete pôsobí Zdena aktívne do dnešného dňa. Aj vďaka tomu má nepochybne herečka hrošiu kožu a z toho, čo si o nej myslí okolie a najmä cudzí ľudia, si ťažkú hlavu nerobí. Práve naopak. Zakladá si na názoroch len od svojich blízkych. ,,Vôbec ma nezaujíma, kto si o mne čo myslí. To je jeho problém. Nie môj,'' prezradila nám v rozhovore a dodala, že na bulvárne médiá a fakt, že mnoho ľudí rieši jej súkromie, svoju pozornosť jednoznačne neplytvá.

Práve riešenie súkromia sa aj po rokoch vzťahu s dirigentom Braňom Kostkom, neutícha. Herečka otvorene priznala, že byť po boku muža mladšieho o 15 rokov bolo síce výzvou, no tie ona koniec koncov miluje. ,,Myslím si, že by bola veľká odvaha vstúpiť do vzťahu s mladým mužom, navyše mužom, ktorý sa pohybuje v šoubiznise ako Branko a rezignovať na seba. Predovšetkým je to však o psychickom nastavení. A ja som celý život nastavená na výzvy, aj keď ich už iné ženy v tomto veku možno ignorujú,'' uviedla herečka na margo svojho vzťahu a starostlivosti o seba. Tá je podobne, ako jej vzťah, preberaná v médiách. A Zdena sa na ňu tak, ako pri všetkom, nebála odpovedať.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 06:02