profimedia
StoryEditor

Aj po 40-tich rokoch bola preňho najkrajšou ženou. Manželstvo Milana Lasicu bolo ukážkovým

27.07.2021, 06:30
Celebrity
V dobrom aj v zlom. V šťastí, aj v chudobe. Viac než 40 rokov... aj takto by sa dalo opísať manželstvo známeho humoristu Milana Lasicu a Magdy Vášaryovej, ktoré bolo skutočne nádherné.

Osud spojil Milana Lasicu a Magdu Vášaryovú naozaj netradičným spôsobom. Aj keď sa registrovali pomerne dlho, ich vzťah bol na úrovni dvoch známych. Zatiaľ čo o osem rokov mladšia Magda dnes už jednému z naikonickejších hercov a humoristov stále vykala, Milan Lasica ju bral za mladšiu sestru svojej spolužiačky.,,Prvýkrát sme sa stretli, keď mala 13 rokov. Bol som spolužiakom jej sestry Milky,'' zaspomínal si humorista. Vtedy by ho ani vo sne nenapadlo, že si jedného dňa krásne dievča zoberie za ženu.

Časom sa totiž jeho manželkou stala Zora Kolínska a aj Magda našla šťastie po boku herca Dušana Jamricha. Ani jedno z týchto manželstiev však nevydržalo dlho. Práve to však dvojicu ''dokopalo'' k sebe a počas toho, ako Magda navštevovala Jula Satinského a Milana Lasicu v divadle, sa ich cesty prekrížili. Aj keď sa nejednalo o žiaden osudový moment či náhle motýliky v brušku, láska medzi nimi predsa len vznikla.

,,Zobrali sme sa, keď mala 30. Spolu sme vychovali dve dcéry Hanku a Žofku. Na mojej manželke oceňujem, že sa v podstate nemení. Je nielen stále pekná, ale na rozdiel odo mňa aj presná a cieľavedomá. Po svojej matke má nemeckú poriadkumilovnosť, čo mi niekedy lezie na nervy. Zároveň sa však v domácnosti nemusím veľmi namáhať. Som však veľký odborník na umývanie riadu v umývačke. Vyžaduje, aby som nepoužíval neslušné slová, lebo viem si aj zanadávať, keď treba, aby som sa každý deň sprchoval, vymieňal si spodnú aj vrchnú bielizeň. Nie že by ma to štvalo, no trvá na tom, kontroluje to, ale snažím sa jej vyhovieť,'' opísal svoje manželstvo s láskou a nehou herec.

Pripojila sa k nemu aj pani manželka. ,,Brali sme sa, keď sme už boli veľmi skúsení ľudia. Ja som si najmä uvedomila, že už nič na ňom nemôžem meniť, že ho musím nechať tak. A že ho musím kŕmiť a starať sa o neho pre blaho slovenského národa a slovenskej kultúry... (smiech) Páči sa mi na ňom, že je stále dochvíľny. Chodí všade o päť minút skôr a vyčítavo hľadí na meškajúcich,'' prezradila čo-to na Lasicu Magda.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:50