twitter.com/hellomag
StoryEditor

Najhoršie rozvody svetových celebrít: Nie len dráma, ale ŠKANDÁL obrovských rozmerov

21.07.2021, 19:00
Celebrity
Toto sú najhoršie prípady rozvodov celebrít, ktorých rozvod trval dokonca niekoľko rokov.

Väčšina celebrít chce rozvodom prejsť v tichosti a krátkosti, s najmenšou pozornosťou médií. Niektoré si ale jednoducho nevedia pomôcť a namiesto toho, aby sa pokúšali o to, aby bolo čo najrýchlejšie po všetkom, robia ešte viac škándálov. 

AMBER HEARD & JOHNNY DEPP

Amber Heard a Johnny Depp si prešli katastrofálnym a škandalóznym rozvodom. Správy o rozvode Amber Heard a Johnnyho Deppa začali veľmi podozrivo, pretože boli manželmi iba necelých 15 mesiacov. Amber sa totižto vyjadrila, že sa choval Johnny násilnícky a dokonca, že ju týral nie len fyzicky, ale aj psychicky. Požiadala súd, aby vydal proti nemu súdny zákaz, ktorý aj napokon vydali. Pokúsila sa vydať súdny zákaz proti nemu aj pre ich psov, no ten sudca neudelil. Nakoniec sa obidvaja vyjadrili k ich vzťahu: “Náš vzťah bol intenzívne vášnivý a miestami prchký, ale vždy viazaný láskou. Nikdy neexistoval úmysel fyzického alebo emocionálneho ublíženia” toto vyjadrenie prišlo od obidvoch strán. Odvtedy sa ani jeden už na ich manželstvo nevyjadroval a medzi sebou úplne prerušili kontakt. 

BRITNEY SPEARS & KEVIN FEDERLINE

Manželstvo Britney Spears a Kevina Federlineho bol jeden veľký omyl. Zo začiatku to vyzeralo ako veľká láska, no okolie Britney si začalo všímať, že Kevin ju začal poriadne využívať. Niekoľkokrát posmešne povedal, že už nemusí pracovať, keďže je teraz s Britney. Kúpila mu dokonca úplne nové Ferrari len pár dni po oficiálnom potvrdení ich vzťahu. Mali spolu dve deti, no iba pár dní po narodení druhého dieťaťa svetu oznámili, že sa rozvádzajú. Kevin začal robiť Britney zle a ona to veľmi zle znášala, paparazzi ju neraz odfotili a pridali titulok, že je zlou a neschopnou matkou. Kevin to dal dokonca na súd, kde odklepli, že Kevin dostane deti do svojej opatery a Britney dokonca zakázali stretávať sa s deťmi bez dozodu niekoho kompetentného, alebo samotného Kevina. Speváčka dokonca musela platiť poriadne veľký balík peňazí na deti, aj Kevina. Britney sa jeden deň rozhodla, že si pre deti pôjde sama. Prišla pred Kevinov dom a tam kričala, nech jej vráti jej deti. Psychicky sa zrútila, prosila na zemi o zmilovanie, že nevie bez detí existovať. V momente tam došli paparazzi a celú udalosť natočili a nafotili. Britney po tom prišla domov a oholila si celú hlavu. Toto bol jeden z najhorších rozvodov a škandálov, aké sa udiali za celú celebritnú históriu. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:14