twitter.com/tmz
StoryEditor

Má nového priateľa? Adele sa túlila s agentom LeBrona Jamesa na NBA zápase!

20.07.2021, 17:00
Celebrity
Speváčka Adele sa len zriedka objavuje na verejnosti. Objavila sa ale na zápase NBA, kde mala blízko k agentovi LeBrona Jamesa!

Speváčka Adele sa za posledné roky objavila len na pár udalostiach. Nemá totižto rada preplnené miestnosti a veľa kamier. Pred pár dňami sa ale objavila na finálnom zápase NBA, kde ale nebola sama. Sprievod jej robil agent známeho hráča LeBrona Jamesa, Rich Paul. A nerobil jej len obyčajný sprievod, táto dvojica mala k sebe veľmi blízko a dokonca sa k sebe aj túlili.

twitter.com/tmz

​Adele a Rich sedeli pri sebe a pozerali zápas medzi Phoenix Suns a Milwaukee Bucks. Vyzerali spolu veľmi spokojne a mali k sebe blízko. Na zápas prišli údajne už spolu. 

V poslednom podcaste zo série The Lowe Post sa vyjadroval jeden športový novinár na Adele a Richa. “Rich Paul, agent LeBrona Jamesa, priniesol na zápas svoju priateľku. Jeho priateľka je Adele. Toto je po prvýkrát, čo spolu vyšli na verejnosť” povedal. Adele sa v roku 2019 rozviedla so svojim, teraz už exmanželom, Simon Koneckim. Majú spolu syna Angela, ktorý má momentálne 8 rokov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 08:26