twitter.com/hollywoodlife
StoryEditor

Nová láska na obzore? NEUVERÍTE, s kým sa stretáva herečka Angelina Jolie

20.07.2021, 11:00
Celebrity
Vzniká nový hollywoodsky pár? Budete šokovaní, s kým sa stretáva slávna herečka Angelina Jolie!

Angelina Jolie a Brad Pitt patrili k najkrajším a najsilnejším párom v celebritnom svete. Bohužiaľ, rozhodli sa v roku 2016 rozviesť. Odvtedy sa Angelina s nikým príliš nestretávala, až doteraz! Pred pár dňami bola videná s mužom, ktorého by ste po jej boku ani omylom nečakali. Bola na večeri so spevákom The Weekndom, ktorý len pred pár mesiacmi tvoril pár so speváčkou Selenou Gomez, či supermodelkou Bellou Hadid.

Reštaurácia Giorgia Baldiho v Santa Monike je veľmi prestížnou reštauráciou a práve tam sa táto dvojica vybrala. Strávili tam niekoľko hodín a keď odchádzali, išli jeden po druhom, aby nevyvolali podozrenie. To sa však príliš nepodarilo, paparazzi ich prichytili a už sa šíria klebety, že táto dvojica randí. 

twitter.com/hollywoodlife

​Fanúšikovia sa čudujú, ako sa zrovna oni dvaja mohli dať “dokopy”. The Weeknd spomína Angelininu krásu dokonca v niekoľkých svojich piesňach. Bývalý manžel Angeliny, Brad Pitt, údajne flirtoval s bývalou priateľkou The Weeknda, so Selenou Gomez. Stalo sa tak v roku 2016, keď Angelina a Brad tvorili ešte oficiálne pár. Médiá sa predbiehali, kto dá chytlavejší titulok: “Prudké flirtovanie Brada Pitta s mladou speváčkou”. V tom čase to už medzi manželmi poriadne vrelo a toto im údajne spravilo ešte väčšie problémy.

Čo hovoríte na túto dvojicu?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 06:05