twitter.com/popcrave
StoryEditor

Po dlhých rokoch KONEČNE prehovorila: Britney Spears poslala drsný odkaz svojej rodine

19.07.2021, 20:00
Celebrity
Britney Spears sa dlhé roky nemohla absolútne vyjadriť na nič, čo bolo spojené s ňou. Teraz konečne prehovorila!

Prípad Britney Spears sa konečne po rokoch rozhýbal. Čo sa stalo a čo všetko Britney pred súdom a fanúšikmi prezradila?

Po tom, čo sa po odobraní detí zo svojej opatery psychicky zrútila, ostala Britney nesvojprávna a za ňu a jej majetok zodpovedá jej vlastný otec. Bez jeho povolenia nemôže vlastne vôbec nič. Nesmie ani šoférovať, prejsť sa, či ísť do kina s vlastným priateľom. Žije tak, ako jej káže jej právoplatný opatrovník, jej otec James Parnell Spears. 

​V posledných týždňoch sa ale prípad Britney Spears pohol. Britney konečne prehovorila pred súdom. “Predstierala som šťastie. Ale teraz vám hovorím pravdu, dobre? Nie som šťastná. Nemôžem spávať. Som tak naštvaná, nedáva to zmysel. Mám depresie. Každý deň plačem” priznala sa. Po srdcervúcej výpovedi ale súd opäť vyhovel otcovi Britney, Britney teda ostáva aj naďalej nesvojprávnou: “Žiadosť o okamžité pozastavenie činnosti Jamesa P. Spearsa ako jediného opatrovníka sa zamieta”.

Vo svojom poslednom príspevku na jej instagramovom profile sa konečne vyjadrila ona sama k celému prípadu: “V blízkej budúcnosti ma neuvidíte na žiadnom pódiu pod kontrolou môjho otca, ktorý riadi čo mám oblečené, čo poviem, urobím a čo si myslím. Robila som to celých posledných 13 rokov” znejú prvé slová Britney. “Nie, nebudem si dávať mejkap a stáť na pódiu namiesto toho, aby som robila niečo naozajstné, napríklad pridávať novú hudbu pre mojich fanúšikov. Ľudia, ktorí ma mali podporovať ma silno zranili. Zničilo to moje sny. Všetko čo mám, je nádej” slová Britney sú naozaj zraňujúce a je neuveriteľné, že po taký dlhý čas nemohla ani len prehovoriť a povedať to, čo skutočne cíti. Namiesto toho, aby jej vlastná rodina pomohla, ju len po celý čas využívali a priživovali sa na nej...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:33