twitter.com/intouchweekly
StoryEditor

Herec z Priateľov, ale aj slávna spevácka hviezda. S kým všetkým randila Jennifer Aniston?

12.07.2021, 18:00
Celebrity
S kým všetkým randila pôvabná herečka Jennifer Aniston?

CHARLIE SCHLATTER

Predtým, než dostala rolu v seriáli Priatelia, chodila s hercom Charliem Schlatterom, vedľa ktorého sa objavila v Ferris Bueller Show. Ich románik začal v roku 1990 a trval iba pár týždňov.

DANIEL MCDONALD

V rozhovore s The New York Times rozprávala Jennifer o Danielovi Mcdonaldovi, jej prvej skutočnej láske. Boli spolu päť rokov, no Jennifer sa s ním po piatich rokoch rozišla. “On bol moja prvá láska, boli sme spolu päť rokov. On bol ten pravý, len ja som bola príliš mladá a hlúpa” prezradila Jennifer v spomínanom rozhovore.

ADAM DURITZ

Víťaz Golder Globe Adam Duritz, spevák skupiny Counting Crows chodil niekoľko mesiacov v roku 1995 s Jennifer. 

TATE DONOVAN

Jennifer sa zasnúbila v roku 1996 s hercom Tatem Donovanom. Dali ich dokopy spoloční priatelia, no ich vzťah dlho nevydržal. Keď sa rozišli, Tate sa objavil v seriáli Priatelia a obidvaja neskôr priznali, že to bolo pre nich veľmi čudné, hrať vedľa seba tesne po rozchode.

BRAD PITT

Hviezdny pár. Začali spolu chodiť v roku 1998, zosobášili sa v roku 2000. Keď v roku 2005 prišiel rozchod, svet ostal šokovaný. Brad sa totižto zaľúbil do Angeliny Jolie, keď s ňou hral vo filme Mr and Mrs. Smith, s ktorou zotrval niekoľko rokov. 

VINCE VAUGHN

Keď spolu účinkovali vo filme The Break Up, zaľúbili sa do seba. Bolo to len pár mesiacov po tom, čo sa s Jennifer rozišiel Brad Pitt. Rozišli sa krátko po tom, v roku 2006.

PAUL SCULFOR

V roku 2007 mala krátky románik s modelom Paulom Sculforom.

JOHN MAYER

Jennifer sa prvýkrát stretla s Johnom Mayerom v roku 2008 na Oscarovej párty. Ich vzťah vydržal len rok. “Nikdy som sa nedostal cez ten rozchod. Bolo to najhoršie obdobie v mojom živote” povedal John pre magazín Rolling Stone. 

GERALD BUTLER

Randili spolu takmer dva roky, no vždy bola medzi nimi iskra. 

JUSTIN THEROUX

V roku 2011 sa zoznámila Jennifer s hercom Justinom Therouxom, s ktorým si zahrala vo filme Wanderlust. Chodili spolu štyri roky, v roku 2015 sa zobrali. Iba o tri roky neskôr, v roku 2018, oznámili svetu ich rozvod. 

SÚČASNOSŤ

Momentálne vraj randí Jennifer s nejakým mysterióznym mužom. “Je starostlivý, pohľadný, dokáže ju rozosmiať a cíti sa pri ňom bezpečne. Dôveruje mu” prezradil dôveryhodný zdroj In Touch. 

DAVID SCHWIMMER

V máji tohto roku oznámil David Schwimmer na Friends Reunion, že mal na Jennifer slabosť. Údajne spolu v skutočnosti nikdy neboli, iba na obrazovkách. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 19:23