profimedia
StoryEditor

Herečka z The Crown šokovala fanúšikov. Rozhodla sa nemať určené pohlavie

09.07.2021, 15:30
Celebrity
Emma Corrin, v našich končinách tiež známa ako predstaviteľka Diany zo seriálu The Crown, o tomto rozhodnutí informovala na sociálnej sieti.

Len nedávno sa herečka Demi Lovato otvorene priznala k tomu, že netúži po tom, aby bola vedená pod jedným pohlavím a stala sa nebinárnou.V krátkosti to znamená, že by ju ľudia nemali považovať za ''neho'' alebo ''ju'', ale za ich. Mladá speváčka totiž odmieta byť byť kategorizovaná pohlavím a stereotypmi, ktoré ich často sprevádzajú. 

,,Som pyšná, že vám môžem povedať, že sa identifikujem ako nebinárna a oficiálne odteraz zmením moje zámená na oni/ich. Robím to pre tých, ktorí nemajú možnosť zdieľať to, kým v skutočnosti sú, s ich milovanými. Prosím, pokračujte v žití vašej pravdy," vyjadrila sa pred niekoľkými týždňami na sociálnej sieti Twitter. 

Zdá sa, že k Demi sa pridala aj britská herečka Emma Corrin, ktorá sa preslávila seriálom The Crown. V ňom stvárnila mladú predstaviteľku princeznej Diany a táto rola jej priniesla desaťtisíce fanúšikov po celom svete. Dnes ju na sociálnej sieti Instagram sleduje viac ako 670-tisíc ľudí a možno aj práve preto sa rozhodla zdieľať novinu so svetom práve tam, kde si odstránila ženské pohlavie a uviedla, že chce byť taktiež oslovovaná neurčito. Zdá sa, že nad touto zmenou rozmýšľala už dlhšie, nakoľko sa svojich ženských znakov zbavuje.

,,Ešte predtým, než som si kúpila svoj prvý zväzovací obväz sme s Davidom (pozn. redaktora, fotografom) využili bandáž na box. Ďakujem za zachytenie veľmi intímneho, nového, cool momentu,'' napísala k fotografii, na ktorej si nechala zviazať hrudník. To je často výsadou trans, ale aj nebinárnych ľudí, ktorí sa snažia ''potlačiť'' svoje ženské črty.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 15:37