StoryEditor

Láska ako z rozprávky. To, ako vyznal Ben Affleck city Jennifer Lopez, vás dostane

05.07.2021, 13:00
Celebrity
Vraví sa, že stará láska nehrdzavie. Zdá sa, že aj toto je príklad Jennifer Lopez a herca Bena Afflecka, ktorý sa len pred pár týždňami dali opäť dokopy. Aký je celý príbeh ich lásky?

2004

Január s The Chicago Tribune a ich titulok: Odkopnutý! Je to oficiálne. Jennifer sa s Benom rozišla a tak odvolala zásnuby.

Iba o tri mesiace neskôr sa Jennifer vydala za Marca Anthonyho, svoju starú lásku. Ben si našiel novú priateľku, herečku Jennifer Garner. Od tohto roka do roka 2021 sa medzi nimi nič nedialo - dokonca sa vyhýbali jeden druhému. Jennifer údajne odmietla rolu vo filme, kde mal hrať Ben hlavnú postavu. 

2019

Jennifer sa zasnúbila s Yankee futbalovým hráčom Alexom Rodriguezom. 

2020

Ben Affleck sa dal oficálne dokopy s herečkou Anou de Armas, s ktorou odcestoval do jej rodnej zeme, do Cuby na spoločnú dovolenku.

2021

Začiatok januára: Rozchod Bena a Any. Začiatok marca: Rozchod Jennifer a Alexa.

Koncom apríla pristihli paparazzi, ako Ben odchádza z jej vily v Los Angeles. Začiatkom mája sa potvrdilo, že medzi Jennifer a Benom niečo je. Strávili spolu týždeň v Montane. Zdroj pre E News povedal: “Jennifer je nadšená. Sú spolu každý deň nepretržite v kontakte a užívajú si jeden druhého. Dohadujú si spoločné plány a spoločnú budúcnosť.''

Dnes už je jasné, že si dvojica opäť našla cestu k sebe a povráva sa, že im to klape viac, než kedykoľvek predtým. Obdivaja pokračujú tam, kde skončili a spoločné chvíle si užívajú naplno, dokonca už aj so svojimi ratolesťami. Zdá sa, že láska si skutočne občas zaslúži druhú šancu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 12:41