profimedia
StoryEditor

On myslel na smrť, bulvár si z neho robil senzáciu. Janko Kroner zvádza boj dodnes

24.06.2021, 13:00
Celebrity
Zrejme neexistuje človek, ktorý by si slovenského herca nespojil s jednou z jeho ikonických úloh. Či sa už objavil na divadelných doskách, filmových plátnach alebo televíznych obrazovkách, bolo jasné, že svoju prácu odvedie majstrovsky.

Jeho stav sa však naďalej nezlepšoval a herec bol nakoniec hospitalizovaný na psychiatri. Ani v takejto intímnej chvíli mu bulvárne médiá nedali čas na to, aby sa zotavil. Okrem toho, že hľadali miesto, kde sa nachádza, sa od rodiny snažili zistiť, informácie o jeho liečbe. To zašlo až tak ďaleko, že médiá písali o údajnej liečbe elektrošokmi, ktorú mal podstupovať. 

Sám herec vtedy verejne vystúpil a všetky tieto správy poprel. Na psychickej pohode mu nepomohlo ani to, že záujem o neho neutíchol, ba priam naopak, stúpol. V médiách sa objavili snímky, ktoré vyhotovili paparazzi, zachytávajúce Kronera priamo v areáli psychiatrickej liečebne. Rodina bola zdrvená - išlo totiž nielenže o hrubý zásah do súkromia, ale zároveň aj o gesto, ktoré mohlo zhoršiť jeho zdravotný stav. 

Janko sa do dnešného dňa na televíznych obrazovkách neukazuje a zrejme ani tak skoro nebude. Ťažký boj mu o čosi sťažujú médiá, ktoré verejne rozoberajú náklady za liečbu, ktorú mal absolvovať či údajný pokus o samovraždu. Zatiaľ čo on prežíval zrejme najhoršie obdobie svojho života...

Isté je len jedno - psychická stránka človeka je veľmi krehká a je potreba jej venovať pozornosť. Aj keď sa zrejme slovenský herec už neobjaví v obľúbených seriáloch, veríme, že sa mu podarí zotaviť si dušu.

V prípade, že vás trápia psychické problémy, ktoré pretrvávajú už dlhší čas, kontaktujte Linku dôvery alebo Ligu za duševné zdravie. Anonymnú pomoc nájdete aj na portáli www.ipcko.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 18:55