profimedia
StoryEditor

Plakal, lebo sa bál, že ho svet nepochopí. Michala Dočolomanského priťahovali muži

16.06.2021, 13:30
Celebrity
Vraví sa, že láska si nevyberá... toto je prípad aj jedného z najznámejších slovenských hercov, ktorý sa nepochybne zapísal do dejín našej krajiny svojim neskutočným talentom, ale aj pokorou.

Už keď sa Michal Dočolomanský prvýkrát objavil na divadelných doskách, spôsobil ošiaľ. Nielenže bol obdarený nesmiernym talentom, ktorý z neho už za krátko spravil hviezdu, zároveň mal šarm a charizmu na rozdávanie. Niet divu, že sa stal miláčikom najmä ženského publika. V čase, keď sa však jeho meno dostávalo do povedomia, bol už Michal šťastne zadaný. Jeho srdce si získala spolužiačka Marta, ktorá s ním študovala na vysokej škole dramaturgiu. Dvojica sa spolu zobrala a v manželskom zväzku, z ktorého pochádzajú dve deti, vydržala dlhých 20 rokov. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amadeus (@agentura_amadeus)

Aj keď sa známy herec o svoje súkromie nikdy s novinármi nedelil a osobný život si držal v tajnosti, smutnú správu sa mu nepodarilo dlhšie tajiť. V roku 1997 ohlásil so svojou manželkou rozchod, ktorý obidvaja veľmi ťažko zvládali a označili za emotívny. 

V rozhovoroch, kedy sa Dočolomanského pýtali na novú, potenciálnu priateľku, herec vzťahovú tému príliš nerozpitvával. Na otázky, či si vie po svojom boku po tak dlhom manželstve predstaviť inú ženu, odpovedal rázne nie. Toto gesto vtedy mnohí považovali za vernosť, ktorú stále držal svojej bývalej manželke, ale aj akúsi romantickú stránku umelca, ktorý sa nevedel preniesť cez rozvod. Pravda však bola niekde úplne inde. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 22:26