TV Barrandov
StoryEditor

Túžila len po tom, aby bola zdravá. Rodina Libuše Šafránkovej otvorene o trápení herečky

12.06.2021, 21:00
Celebrity
Odišla nečakane a bez rozlúčky. Libuše Šafránková sa do sŕdc filmových fanúšikov zapísala ako rozprávková princezná, s večným úsmevom na tvári.

Keď v stredu, len deň po operácií a po svojich narodeninách poslednýkrát vydýchla, nikto tomu nechcel veriť. Operácia bola síce plánovaná, no nikomu ani len v najhoršom sne nenapadlo, že je to poslednýkrát, čo ju uvidia. 

„Jej pondelková hospitalizácia bola plánovaná. Nikto však netušil, že už sa domov nevráti. Nikto to nečakal. Vôbec nikto z nás nebol pripravený, že by mohla takto náhle odísť. Keď však o tom teraz tak premýšľam, tak sme na to pripravení byť mohli. Nikto si nedokáže predstaviť, čo si chudinka musela obzvlášť v poslednom čase prežiť,” uviedla pre český denník Blesk jej sestra Mirka. 

Už v minulosti média avizovali to, že Libuše sa údajne rozhodla prerušiť liečbu. Neznamenalo to však, že na liečbu rezignovala, práve naopak - jej najväčším snom bolo, aby sa vyzdravela a užívala si život po boku svojich najbližších.

„Asi mi nebudete veriť, ale ani ja dodnes neviem, čo sa stalo. Bolo to také nečakané. Volala som synovcovi, ale on mi tiež nebol schopný nič povedať. Viete, ja si myslím, že to ešte nevedia ani lekári, že to skúmajú,” prezradila s ťažkým srdcom ďalej a dodala, že Libuše trpela, no napriek tomu na sebe bolesť nedávala poznať a usmievala sa. ,,Mala takú obrovskú vôľu žiť! Že nám teraz umrie, naozaj nenapadlo nikomu z nás. Ono sa na to pripraviť však nedá nikdy. Mne samotnej stále ešte nedošlo, čo sa vlastne stalo,” dodala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:20