profimedia
StoryEditor

Mohol randiť s herečkami, on si vybral kaderníčku. Manželstvo známeho herca je dodnes ukážkovým

05.06.2021, 10:00
Celebrity
Láska si nevyberá. Nepozerá na to, kde pracujete, čo robíte, koľko zarábate.. ale na to, ako sa s daným človekom cítite. Dôkazom toho je jedno z najstabilnejších manželstiev šoubiznisu.

Herec Patrick Dempsey sa stretol so svojou manželkou Jillian celkom netradičným spôsobom - prišiel sa ostrihať do kaderníctva, kde pracovala. Keď si zajednal termín, Jilian spočiatku neverila, že by mohlo ísť skutočne ísť o slávneho herca. Spočiatku si myslela, že ide len o fór. ,,Keď som ho videla vo dverách, šokovalo ma to. Na druhú stranu som sa tešila, bol rozkošný,'' prezradila po rokoch kaderníčka.

Ak si myslíte, že láska začala okamžite, ste na omyle. Herec sa totiž k Jillian chodil strihať približne tri roky a aj keď si boli od začiatku sympatickí, časovanie im to veru neprialo. V čase, keď bol Patrick nezadaný, bola totiž zadaná jeho budúca manželka. Nakoniec to však osud predsa len zariadil tak, aby sa ich cesty spojili a potom, čo si Patrick prešiel nepekným a náročným rozvodom, spolu začali randiť. 

O dva roky na to si dvojica povedala svoje áno. Patrick sa dokonca nehanbí za to, že keď videl Jillian v svadobných šatách kráčajúcu pred oltárom, rozplakal sa od dojatia.

Od roku 1999 sú tak oficiálne svoji. Aj keď sa v ich vzťahu vyskytla kríza, v ktorej sa skloňovalo slovo rozvod, pár nakoniec všetko ustál a žijú spolu šťastne až do dnešného dňa. Patrick sa stiahol z televíznych obrazoviek najmä vďaka tomu, aby trávil viac času so svojou rodinou - krásnou manželkou a tromi deťmi. Na verejnosti sa objavujú sporadicky, no keď sa už ukážu, je jasné, že láska z ich vzťahu nevyprchala, práve naopak. 

Patrick dokonca zverejnil na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej je vidieť, že sa mu o vlasy stále stará jeho manželka. Nuž, čo je milšie? 

profimedia

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 22:50