instagram.com/willsmith
StoryEditor

Namiesto kociek vypuklé bruško. Herec Will Smith ukázal, ako ho karanténa zmenila

12.05.2021, 11:30
Celebrity
Pandémia koronavírusu ovplyvnila nás všetkých. Jeden z najznámejších hercov Will Smith sa rozhodol zdieľať so svojimi fanúšikmi, aký dopad mala pandémia na neho.

Pred pár dňami sa rozhodol Will Smith ukázať svojim sledovateľom svoju aktuálnu postavu. Úprimne priznal, že je to jeho najhoršia forma, akú kedy v živote mal. Po zdieľaní príspevku zožala fotografia obrovský úspech. Mnohých ľudí to namotivovalo cvičiť a pribúdalo tam čoraz viac pozitívnych ohlasov. Fanúšikovia a kolegovia Willa vyjadrili podporu v podobe komentára, napríklad speváčka Nicole Scherzinger, či DJ Diplo napísali, že ho plne podporujú. “Sme s tebou, do toho!” vyjadrili sa. 

instagram.com/willsmith

“Už žiadne polnočné sladkosti..” znel kúsok z popisu. Priznal, že sa chce dostať do najlepšej formy jeho života. “Toto je telo, ktoré ma sprevádzalo celú pandémiu a milujem ho, ale chcem sa cítiť lepšie”. Will spojil sily priamo s Youtube a chystajú sa vytvoriť kontent pre ľudí, ktorí sa cítia rovnako ako Will. 

Na jeho instagrame začal zdieľať videá od svojich fanúšikov, ktorí ho motivujú stať sa lepším. Svoju premenu začal oficiálne pred dvoma dňami a bude ju zdieľať spolu s nami na jeho instagramovom profile. Tak čo, pridáte sa k nemu?

instagram.com/willsmith

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 00:53