instagram/ danielapestova, Harper's Bazaar
StoryEditor

Daniela Peštová má 50 rokov, no postavu tínedžerky. Toto je jej TAJOMSTVO večnej mladosti

11.05.2021, 14:30
Celebrity
Jedna z najúspešnejších českých modeliek, Daniela Peštová, sa skutočne môže pochváliť ukážkovou figúrou. Tú samozrejme nemá len tak zadarmo!

Kariéra Daniely Peštovej sa začala modelingu venovať po tom, čo si jej krásu všimla agentka z modelingovej agentúry. Vtedy ešte nikto netušil, že zo síce krásnej, no nenápadnej tínedžerky, sa stane jedna z najúspešnejších modeliek sveta - a to vôbec nepreháňame. Ako jedna z mála modeliek sa totiž pýši až tromi titulkami prestížneho magazínu Sports Illustrated, na ktorom sa objavili samé zvučné, modelingové mená. Istý čas počas svojej kariéry žila aj v New Yorku, kde pôsobila aj ako modelka jednej z najuznávanejších svetových značiek - Victoria's Secret. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Dnes má Daniela 50 rokov a čas sa na nej podpísal skutočne len minimálnym spôsobom. Svedčia o tom aj najnovšie snímky, ktoré modelka zverejňuje na sociálnych sieťach, ale aj fakt, že pred niekoľkými mesiacmi nafotila opäť kampaň pre známu značku spodného prádla. Česká modelka si ani neuvedomila, aký ošiaľ spôsobí. Málokto totiž na jej skvelú formu, ale aj mladistvý vzhľad, pozerý bez otvorených úst. Ona, že má 50? Nemožné! 

Dlhoročná partnerka slovenského speváka Paľa Haberu za svoj vzhľad vďačí najmä starostlivosti, ktorú si dopraje. Pre český Harper's Bazaar priznala, že sa netají tým, že preferuje prírodnú kozmetiku. ,,Kedysi som bez rozmýšľania používala čokoľvek. Dnes staviam na naturálne oleje, ktoré si sama miešam,'' priznala pre najnovší mesačník modelka a dodala, že kvalitná kozmetika nie je jedinou vecou, ktorej vďačí za svieži vzhľad. Neodmysliteľnou súčasťou jej života je aj pohyb. Ten jej nielenže pomáha udržať postavu, ale zároveň prekrvuje pokožku, ktorá vyzerá lepšie. 

Samozrejmosťou je ďalej pravidelný pitný režim a dostatok odpočinku. Veci, na ktoré ženy pomerne často zabúdajú.,,Keď cestujem pomedzi časové pásma a samozrejme ma neobchádza jetlag, vidím to na svojej pokožke. Môžem teda povedať, že dopriať si dostatok spánku je účinné tak, ako rôzne omladzovacie krémy,'' prezradila v jednom z rozhovorov pre americký magazín.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:50