shutterstock
StoryEditor

Láska, akú nikto nečakal! Jennifer Lopez randí so známym hercom

11.05.2021, 11:00
Celebrity
Tak toto je skutočne spojenie, ktoré zaskočilo aj fanúšikov slávnej speváčky.

Speváčka Jennifer Lopez patrí bezpochyby k najkrajším ženám sveta. O pozornosť mužského pohlavia tak nikdy nemala núdzu. Je však pravdou, že jej vzťahy, zásnubenia a celkové lásky, nikdy príliš dlho nevydržali. Istý čas sa zdalo, že si jej srdce získal bývalý športovec Alex Rodriguez, nazývaný tiež Arod. Ako sa však ukázalo, už od začiatku vzťahu dvojicu, napriek večne zamilovaným vyznaniam a fotografiám na sociálnej sieti, sprevádzali problémy. 

Definitívne zbohom si dala dvojica len pred niekoľkými týždňami. Zatiaľ čo viaceré médiá špekulovali o tom, že dôvodom rozpadu ich vzťahu bola údajná nevera práve zo strany Aroda, iní apelovali na to, že problémy v ich vzťahu pretrvávali už dlhšie. Do dnešného dňa nie je jasné, prečo si dvojica povedala zbohom - a dvakrát zrušila už naplánovanú svadbu. Isté však je, že Jennifer a Arod viedli skutočne rozdielne životy. Zatiaľ čo speváčka miluje párty život a je mimoriadne aktívna v šoubiznisovom svete, športovec sa jednoducho potreboval stiahnuť do úzadia. Miloval pohodu, rodinný život, čas strávený doma. Energická JLo síce tiež trávi mnoho času s rodinou, no nevie si predstaviť to, že by sa mala rušného hollywoodskeho života zrieknuť. 

Stará láska nehrdzavie 

Už pred niekoľkými dňami sa začalo pošuškávať, že Jennifer sa vrátila k svojmu bývalému priateľovi, hercovi Benovi Affleckovi. Chýry, ako aj rôzne zdroje informácií potvrdili paparazzi snímky, ktoré dvojicu prichytili pri odlete na spoločnú dovolenku. ,,Skutočne si užívajú čas strávený spolu. Začali presne tam, kde kedysi ich láska skončila,'' uviedol zdroj z okolia páru pre Enews. Jennifer sa tak ani nie mesiac po tom, ako skončil jej dlhoročný vzťah, opäť zaviazala do ďalšieho romániku. Ten by mal podľa informácií spomínaného portálu trvať už minimálne štyri týždne. Vtedy bol totiž prvýkrát Ben Affleck prichytení pri dome slávnej speváčky. Ako však vtedy obidvaja uviedli, boli len priateľmi. Zdá sa však, že sa toto puto zmenilo a staré známe stará láska nehrdzavie, skutočne platí.

Ťažko to zvláda najmä bývalý snúbenec popovej divy. ,,Arod je šokovaný, že sa JLo tak posunula,'' prezradil zdroj. ,,Skutočne veril, že sa im podarí spojiť a obnoviť to, čo medzi sebou mali. Snažil sa skontaktovať s Jennifer a stretnúť sa s ňou, no ona k nemu bola odmeraná,'' dodal ďalej. Celá udalosť ho zasiahla a je pochopiteľne zdrvený. Speváčka sa však rozhodla jasne - vo svojom živote ho ako partnera už nechce.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 13:47