profimedia
StoryEditor

Bradley Cooper je muž snov. Z toho, čo spravil pre Lady Gagu, budete rozhodne namäkko

26.04.2021, 11:15
Celebrity
Zdá sa, že film Zrodila sa hviezda, zrodil medzi Lady Gagou a Bradleym Cooperom puto, ktoré sa nedá poprieť.

Už krátko po tom, ako vyšiel film Zrodila sa hviezda, sa začalo špekulovať o spojení speváčky Lady Gagy a herca Bradleyho Coopera. Dvojica mala totiž k sebe neuveriteľne blízko a mnohí neverili, že chémia, ktorá bola z televíznych obrazoviek jasne čitateľná, bola len hraná. Herec bol však v tom čase zadaný a po jeho boku sa objavovala svetoznáma modelka Irina Shayk, s ktorou má aj dieťa. Paradoxne, pár mesiacov po odvysielaní filmu, však ohlásili rozchod. Do dnešného dňa nezverejnili, čo bolo hlavným dôvodom odlúčenia - a tak mnohí fanúšikovia verili, že to bola práve populárna speváčka.

​Dnes je už jasné, že to tak nebolo. Lady Gaga tvorí pár už vyše roka s podnikateľom Michaelom Polanskym. O tom, že má k Bradlevi stále blízko, však nie je pochýb. Obidvaja sú skvelými priateľmi, ktorí k sebe prechovávajú úctu, rešpekt a v neposlednom rade aj obdiv. Svedčia o tom nielen ich pohľady, ale aj milé gestá.

Práve jedno, veľmi výnimočné, má na svedomí hviezda filmu Vo štvorici po opici. ,,Pamätám si, keď sme mali ísť na konferenciu k filmu. Bradley ma čakal na schodoch, v rukách držal odličovaciu servítku,'' prezradila Lady Gaga pre americký magazín. ,,Prešiel mi s ňou rukou po tvári a povedal, že nechce na mne vidieť makeup,'' spomenula si na krásny moment speváčka. Herec jej tým dal nepochybne najavo, že jej prírodná krása je výraznejšia než šminky na jej tvári, čo známu speváčku, ktorá sama kedysi trpela nedostatkom sebavedomia, rozhodne potešilo.

Pripomeňte si ich krásne vystúpenie na Oscaroch:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 04:50