Peter Zakovič
StoryEditor

Po bábätku túžila celý život, no mať vlastné ju stálo mnoho úsilia. Erika Judínyová otvorene o materstve

22.04.2021, 01:15
Celebrity
Malá princezná Ella robí rodičom Erike Judínyovej a Števovi Skrúcanému obrovskú radosť.

Odkedy sa im vlani v máji narodila dcérka Ella, prežíva prominentný pár najkrajšie životné obdobie. S príchodom klbka šťastia totiž nastali pre zaľúbencov časy samých príjemných povinností. Kto by si myslel, že celebritní rodičia toho za uplynulých jedenásť mesiacov pri svojej malej princeznej veľa nenaspali, mýlil by sa. Ich malý poklad je vraj stelesnený anjel, akého si praje mať v postieľke každý! „Všetko je zatiaľ v úplnom poriadku. Ella je veľmi zlatá, vlastne dokonalá, poslúcha nás, je to náš miláčik. Nemám problém sa pri nej pokojne vyspať, nebudí nás,“ hlási rozradostená Judínyová. „To, že občas zaplače alebo si vypýta také tie normálne veci, je prirodzené. Našťastie, nechá nás aj odpočinúť si,“ oceňuje obľúbená blondínka. Všetky aktivity sa jej darí skĺbiť aj vďaka obetavosti jej muža, na ktorého nedá dopustiť. „Števo je skvelý! Pomôže mi so všetkým, čo treba urobiť. Je to niekedy až neuveriteľné,“ chváli Skrúcaného, ktorý si starostlivosť o roztomilé bábätko užíva plnými dúškami. „Keď vidím, aká je Erika perfektná, oddaná a milujúca matka, tiež sa chcem predviesť,“ pridáva sa zabávač. Kým pre moderátorku ide v rodičovskej úlohe o premiéru, Števovi stačilo otcovské zručnosti po rokoch oprášiť. Z minulosti totiž už má natrénované vďaka trom, dnes už dospelým, deťom Linde (38), Lukášovi (28) a Tomášovi (33), ktoré má z predchádzajúcich zväzkov s Darinou Wolfovou (57) a Zuzanou Tlučkovou (59).

Trénoval od detstva

Kým Erika sa pár mesiacov po pôrode vrátila do práce a moderuje markizácku reláciu Smotánka, Števo má pre koronu o poznanie menej práce ako obyčajne. Svojmu dievčatku sa tak môže venovať skutočne naplno. „Nahrádzam si všetko, čo som pri predchádzajúcich deťoch trošku zameškal. Som s ňou prakticky stále,“ smeje sa Skrúcaný. Ten k skorému vstávaniu, prebaľovaniu, obliekaniu do dupačiek či rannému kŕmeniu privoňal oveľa skôr, ako vôbec prvýkrát okúsil úlohu otca. „Keď som mal jedenásť, mame sa narodili moje sestry dvojičky, no skoro musela ísť do roboty. Odvtedy som sa o ne staral ja, čo bol veľmi dobrý tréning,“ spomína herec.

Najsladšia odmena

Hrdí rodičia svojej princeznej, ktoré je dnes ich všetkým, podriadili prakticky všetko. Erika doma nastavila prísne pravidlá a Števovi dokonca dala jeden výnimočný zákaz – bozkávať Ellu! „Je to preto, aby malinká nemala nejakú alergickú reakciu. Navyše je korona, tak sa bojíme všetkého,“ vysvetľuje Judínyová. „Okrem toho by sa jej mohla zapáliť pokožka, lebo ju má ešte veľmi jemnú,“ zdupľuje umelec. Zaľúbenci priznávajú, že ich cesta k vytúženému dieťatku nebola vôbec jednoduchá, naopak, oveľa tŕnitejšia, ako predpokladali. O to krajší dar dostali v čase, keď v to už vlastne ani nedúfali... „Zvyknem vravieť, že máme Ellu akoby za odmenu! Odkedy sa narodila, nie je už nič ako predtým,“ je šťastím bez seba Erika. „Malá je naše všetko! Vytvorili sme si taký náš vlastný vesmír alebo bublinu. Je nám jasné, že sa z nej raz budeme musieť vrátiť do normálu, ale teraz je to také nádherné, že sa nám ešte vôbec nechce...“ vychutnáva si čarovné chvíle plné rodinnej lásky nadšený Števo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:54