instagram/ danielapestova
StoryEditor

Najkrajší pár nášho šoubiznisu? Táto dvojica to spolu ťahá viac než 20 rokov

19.04.2021, 18:30
Celebrity
V dobe, v ktorej sú rozchody na dennom poriadku, sa láska cení. Najmä tá, ktorá ani po rokoch nezovšednie.

Osud spojil úspešnú českú topmodelku Danielu Peštovú a známeho slovenského speváka Paľa Haberu naozaj originálnym spôsobom. Písal sa 23.máj 2000 a dvojica mala za úlohu odmoderovať spoločný event. Už od prvého okamihu bolo Haberovi jasné, že Daniela je ženou, s ktorou chce stráviť zvyšok života. A to aj napriek tomu, že si v tom čase prechádzal nepríjemným rozvodom.

„Ak so mnou niečo skutočne zamávalo, tak ten rozvod. Toľko rokov spolu, bola tam dcéra, to nebolo jednoduché. Vtedy som na tom bol veľmi zle, to áno,“ prezradil pre český denník Instinkt. Práve stretnutie s topmodelkou mu však zmenilo život od základov a pomohlo prekonať ťažké obdobie a chytiť druhý dych. Podľa Paľa to bola láska na prvý pohľad.

Už krátko po tejto akcii spolu začali randiť a to, že nejde len tak o akýsi flirt nepochybne dokázalo aj rozhodnutie frontmana kapely Team. Po niekoľkých mesiacoch sa totiž rozhodol odcestovať do New Yorku, kde spolu s Danielou žili. Tá tam totiž pôsobila ako modelka už dlhé roky predtým.

Aj keď si dvojica prešla mnohými klebetami a viaceré zdroje tvrdili, že ich vzťah sa rozpadol, opak sa ukázal pravdou. Aj keď nie sú oficiálne zosobášení, patria k najstabilnejším párom česko-slovenského šoubiznisu. Momentálne spolu žijú v Prahe aj so svojimi ratolesťami  a zdá sa, že sa perfektne dopĺňajú. Zatiaľ čo Daniela hrdo reprezentuje manžela aj tým, že nosí merch jeho kapely, Paľo priznal, že práve jeho partnerka mu pomáha s výberom šiat. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

,,Ak si mám dať od niekoho poradiť, tak určite od Daniely. Myslím si, že som v dobrých rukách, lebo málokto má taký vkus. Ona však vie, že som baran, preto mi nikdy vyslovene nepovie – toto si neobleč! Ale spýtam sa jej na názor,'' prezradil pre nás. Svojím obdivom sa však netají ani na sociálnych sieťach a zdá sa, že úspechom na ich šťastný vzťah je to, že robia všetko spoločne. 

,,Bol som si hodinku zacvičiť s Danielou a s dievčatami. Myslel som, že to bude také lážo-plážo ,ale bol to slušný zaberák a mám podozrenie, že už po tejto jednej hodine budem mať aj ja dobrú riť,'' zavtipkoval na Instagrame speváka, čím zložil svojej partnerke aj milý kompliment. A my len musíme dodať, že táto dvojica žiari aj po rokoch stále rovnako, čo myslíte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pavol Habera (@pavolhabera)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:18