instagram/ jlo
StoryEditor

Tajomstvo Jennifer Lopez odhalené: Ako dosiahla postavu, ktorú jej závidí milióny žien?

18.04.2021, 17:00
Celebrity
Najnovšie fotografie JLo, ako známu speváčku nazývajú, vyvolali ošiaľ.

V šoubiznise zrejme nie je hviezda, ktorej postava by bola viac obdivovaná. Aj keď má Jennifer Lopez už po 50-tke, podľa jej výzoru by ste to tipovali veru len ťažko. Nielenže si udržiava mladistvú pleť, zároveň sa môže chváliť aj tehličkami na brušku či guľatým zadkom. Jennifer je skvelým príkladom toho, že vek je len číslo a napriek nemu môžete vyzerať skvelo v akomkoľvek veku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Túto postavu však nemá JLo zadarmo, práve naopak. Aj keď v mladosti trpela miernymi komplexami kvôli veľkému zadku, neskôr zo svojej slabosti urobila prednosť. Nikdy nebola zastánkyňou diét, a tak sa rozhodla pracovať na svojej postave, pomalšie, no o to efektívnejšie - cvičením. Okrem pravidelného posilovania sa totiž venuje hneď niekoľkým športom, ktoré jej prídu do cesty. Vyskúšala tak už jógu, poledance, beh a v neposlednom rade aj tanec. 

Najväčšiu zásluhu na jej figúre má však nepochybne trénerka Tracy Anderson, podľa ktorej maká Jennifer v posilovni už roky. A my vám prinášame zopár jej cvikov, ktoré zaručili speváčke postavu bohyne. A ak ju zabezpečili jej, prečo by nepomohli aj nám?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:54