herečka jennifer aniston sa stane maminoudreamstime
StoryEditor

Konečne sa dočkala! Obľúbená herečka Jennifer Aniston sa stane mamičkou

14.04.2021, 12:35
Celebrity
Milá správa potešila nepochybne všetkých fanúšikov seriálovej Rachel Green.

Herečka Jennifer Aniston sa aj vo veku 52 rokov stále radí medzi najkrajšie a najobľúbenejšie svetové herečky. Napriek tomu, že má závideniahodnú kariéru, mala o čosi menšie na lásku. Jej prvé manželstvo s hercom Bradom Pittom síce vyzeralo už od začiatku skutočne rozprávkovo, no nakoniec nastal zlom. Obľúbený herec sa totiž počas natáčania kultového filmu Pán a pani Smithovci zoznámil s Angelinou Jolie, do ktorej sa okamžite zaľúbil. Nakoľko boli jeho city opätované a dvojica si spolu údajne začala už počas filmovania, sa tak rozhodol s Jennifer rozísť. 

Tá znášala rozchod veľmi ťažko. Najmä preto, že s Bradom plánovala založenie rodiny. „Či je čas... myslím si, že je možné pracovať aj s bábätkom a dokonca aj vtedy, keď je žena tehotná. Teším sa však na spomalenie pracovného tempa,'' uviedla v jednom zo svojich rozhovorov ešte predtým, než vôbec tušila, že sa jej manželstvo s hercom čoskoro skončí.

Jennifer si prešla intenzívnou terapiou, ktorá jej pomáhala zvládať obrovský bôľ, čo nastal po rozchode. Na herečku sa to totiž valilo z každej strany. Okrem toho, že ju ľudia považovali za egoistku, s ktorou sa Brad rozišiel pravdepodobne preto, že nechcela mať deti, neustále čelila titulkám, ktoré ohlasovali jeho exmanžela s novou partnerkou za najkrajší pár vôbec. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:28