dreamstime
StoryEditor

Jej dcéra sa rozhodla stať sa mužom. Speváčka Cher si ako matka prežila veľa bolesti

06.04.2021, 09:15
Celebrity
Nielen staršia, ale aj mladšia generácia registruje meno legendárnej speváčky Cher. O čosi menej známy je jej životný príbeh...

Počas svojej 45-ročnej kariéry sa Cher stala jednou z najvýraznejších žien vo svetovom šoubiznise. Okrem toho, že pokorila hneď niekoľko rekordov, akými bolo napríklad získanie všetkých prestížnych cien či dosiahnutie 1.miesta v rebríčkoch časopisu Billboard v každom z predchádzajúcich šiestich desaťročí, sa stala známou kvôli nápaditým vystúpeniam. Speváčka svoje skladby dopĺňala vždy skvelou šou, vďaka čomu si vyslúžila prezývku Bohyňa popu. 

Svoju slávu Cher využívala aj na to, aby búrala predsudky a šírila povedomie o témach, ktoré nie sú príliš príťažlivé pre verejnosť. Jednou z nich bola aj homosexualita, ktorej sa speváčka zastávala. Už odjakživa presadzovala svoj názor, ktorý káže, že každý má právo milovať toho, koho chce. Spoločnosť by mu v tom v žiadnom prípade nemala brániť. Keď sa podobný príbeh zopakoval po rokoch aj jej, zdalo sa, že sa s tým vyrovnáva dobre. Faktom však bolo, že to tiež nebrala ľahko, práve naopak. 

,,Nebolo to ľahké,'' priznala v retrospektívnom rozhovore pre CNN. ,,Nebolo to ako ja. Zo začiatku som mala problém s tým, že je Chaz gay,'' rozprávala Cher ďalej a dodala, že z dňa na deň predsudky zmizli. Od toho okamihu so svojou dcérou preberala aj iné možnosti, okrem toho aj zmenu pohlavia, nakoľko sa jej dcéra Chastity (pozn. redaktora po zmene pohlavia Chaz) cítila viac ako chlap než dievča. Napriek tomu, že to svojej dcére sama navrhla, na začiatku si prechádzala nepríjemným obdobím. V ňom totiž mala pocit, že aj keď získala syna, zároveň stratila svoju dcérku. 

,,Pamätám si, keď som volala na mobil a ozval sa tam Chazov starý záznamník. Bolo to náročné.. koniec koncov však máte jedno dieťa a nechcete ho stratiť. Je len v inej forme, než bol,'' vysvetľovala speváčka a zároveň dodala, ako prijala toto neľahké životné rozhodnutie, ktoré učinil jej jediný potomok. ,,Chaz je šťastný, tak neuveriteľne šťastný.. a tak nechápem ľudí, ktorí s tým majú problém. V skutočnosti sú len plní strachu a nevedia ako na to reagovať.'' dreamstime

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 16:35