dreamstime
StoryEditor

Céline Dion oslavuje 53 rokov. Z kedysi krásnej speváčky je dnes už len kosť a koža

30.03.2021, 12:35
Celebrity
Jedna z najznámejších speváčok sveta sa doslova stráca pred očami. Fanúšikovia si dokonca myslia, že ide o anorexiu...

Po smrti manžela, ktorý bol od nej o 26 rokov starší, sa Céline musela vyrovnať s trpkým osudom. Napriek vekovému rozdielu ju totiž smrť jej milovaného zasiahla. ,,Milovala som ho celým srdcom. Nikto sa ku mne nikdy nesprával tak milo, ako on,'' zaspomínala si na Reného, ktorý kedysi pôsobil ako manažér talentov. Práve tak sa spoznal aj s Céline, a tak netvoril len súčasť jej súkromného, ale aj pracovného života.

​Dnes má speváčka 53 rokov, ktorej by jej netipoval veru nikto. Za jej zostarnutý vzhľad môže najmä jej váha, ktorá sa za posledné dva roky rapídne znížila. Speváčka je podľa viacerých odborníkov vo vážnom ohrození a je len otázkou ako dlho v takomto stave vydrží. Samotná Céline si z toho však zdá sa ťažkú hlavu nerobí. ,,Som príliš chudá? Viete ale, že som aj milá? Áno, je to pravda, že som trochu chudšia, všetko je však v poriadku, nič sa nedeje,'' odpovedala fanúšikom na Instagrame. 

Začiatkom roka speváčke však zomrela mama a k tomu sa musela popasovať s koronavírusom. Tieto udalosti tak nepochybne ovplyvnili jej zdravotný stav, o ktorý však majú strach práve fanúšikovia. ,,Toto je už príliš. Dúfam, že bude čoskoro v poriadku,'' znel jeden z komentárov, ktoré sa objavili pod jej fotografiou a pridal sa hneď ďalší: ,,Nikdy nebola bacuľatá, ani pri sebe. Bola chudá, no teraz to vyzerá už na anorexiu.'' Čo myslíte vy? instagram/celinedionfans

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Céline Dion (@celinedion)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:13