instagram/ getfit.nisah
StoryEditor

Za rok schudla neuveriteľných 50 kíl. Toto je spôsob, akým sa Adele šokujúca premena podarila

15.03.2021, 12:00
Celebrity
Mnohí jej fanúšikovia tvrdia, že to už preháňa, no ona sa vo svojej koži údajne cíti dobre a to je to najpodstatnejšie.

Keď vstúpila do šoubiznisu, ihneď sa stala známou - okrem toho, že má nezameniteľný hlas sa totiž ako jedna z mála celebrít nepýšila vypracovanou štíhlou postavou. Aj keď sa jej z času na čas neprajníci posmievali a označovali ju za tučnú, speváčka ich s noblesou odbila. ,,Ja sa vám nesmejem za to, že neviete spievať. Prečo sa vy mne smejete za to, že nie som štíhla?'' zverejnila raz odkaz na sociálnej sieti, ktorým si získala srdcia milióny fanúšikov. 

Adele bola totiž jednou z mála známych osobností, ktoré sa rozhodli nenasledovať vopred určený ideál a sústredili sa najmä na to, aby sa cítili dobre. Zdá sa však, že sa speváčka rozhodla pre zmenu - a to nie len hocijakú. Už druhý rok na sebe maká a výraznú zmenu spravila aj vo svojom jedálničku. Podľa hviezdnej trénerky sa dala na Sirtfoodové stravovanie, ktorého účelom je zo začiatku prijímať len 1000 kalórií denne. 

,,Je to dobrá diéta vedúca k rýchlemu úbytku váhy. Prvý týždeň je najintenzívnejší, pijú sa len zeleninové džúsy a smie sa prijímať len spomínaných 1000 kalórií,'' prezradila hviezdna trénerka a dodala, že sa rozhodne nejedná o žiadne mučenie. Tento typ jedálnička totiž umožňuje aj prehrešky, zvané cheatdays, ktoré sú v pravidelných intervaloch.

Základom tejto diéty je pravidelný príjem zeleniny a ovocia, ktorá spúšťa polyfenoly. Tie aktivujú v tele enzýmy, ktoré sú nápomocné pri spaľovaní tukov. Práve preto sa počas nej odporúča jesť potraviny, akými sú jahody, čučoriedky, citrusové plody či jablká. Samozrejmosťou je aj pohyb, ktorý je pri odburávaní tukov mimoriadne dôležitý. V prípade Adele je to však vedľajšie, nakoľko nepatrí medzi osoby, ktoré by sa rady mučili vo fitkách. Na pravidelnej báze si tak dopraje len ľahký pilates či jógu, ktorú zvládne odcvičiť aj doma. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aesthetic Methods (@aesthetic.methods)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 15:06