Martin Kubica
StoryEditor

Dcérka Karla Gotta už poriadne vyrástla. Pozrite sa, ako vyzerá Charlottka dnes

12.03.2021, 07:35
Celebrity
Staršia dcéra maestra Gotta z manželstva s Ivanou je už veľká kočka.

Ako dcéry zlatého Slávika sa dcéry Charlotte a Nelly Sofie stretávali s publicitou na dennom poriadku. Napriek tomu sa ich slávni rodičia snažili chrániť, a tak sa ich fotografie, či informácie o nich, vyskytovali v médiách len sporadicky. Všetko sa to zmenilo pred približne dvoma rokmi, kedy božskej Kája naspieval pieseň Srdce nehasnou. Duet bol totiž určený pre neho a jeho vtedy 13-ročnú dcérku Charlotte. Vtedy ešte nikto netušil, že prostredníctvom tejto piesne sa Karel lúči nielen s verejnosťou, ale aj s tými najbližšími.

,,Predtým než zaspím, chcem počuť tvoj hlas. Nech zostane večných aj tých pár chvíľ, keď si spievala zo všetkých svojich síl. Tvoj koreň je tuhý ako kmeň, stromy však dorastú, nezabudni. V korunách vedie tisíce ciest, na konci každej sa však stretneme,'' znie preklad poslednej piesne.

Charlotte sa aj kvôli tejto piesni dostalo neželanej pozornosti v čase otcovej smrti. Kvôli tomu si vymazala všetky príspevky zo sociálnych sietí a na malý čas ''zmizla''. Dnes, rok a pol po smrti českého speváka, sa však rozhodla na Instagram vrátiť a pridala jeden zo svojich novších záberov. Na ňom je vidieť, že z nej rastie veľká kočka - a mnohí by netipovali, že onedlho oslávi len 15 rokov. Čo myslíte vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa char ? (@charlotte_gottova)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:10