instagram/ viktorvincze
StoryEditor

Prekvapenie, aké nečakal nikto! Adela Vinczeová potešila fanúšikov krásnou správou

04.03.2021, 10:15
Celebrity
Jedna z najznámejších slovenských moderátoriek sa postarala na sociálnych sieťach o hotový ošiaľ.

Adela Vinczeová patrila dlho k celebritám, ktoré sa stránili sociálnych sietí. Aj keď túto platformu komunikácie nikdy neodsudzovala, ako priznala vo svojom blogu pre Hospodárske noviny, nikdy nemala potrebu stať sa takouto súčasťou virtuálneho sveta.

,,Ako nepoužívateľ osobného facebooku som o veľa vecí ukrátená. Nedozviem sa o pohrebe bývalého kolegu a neviem, kedy má kto narodeniny, čo ma úprimne mrzí,'' vyjadrila sa na margo toho, že nemá Facebook Adela. Napriek tomu však vidí v nepoužívaní sociálnych sietí výhody. 

,,Som teda o niečo ukrátená, ale vďaka neponorenosti do sociálnych sietí si všímam túto tendenciu uveriť ilúzii, že „moji kamaráti“ a okruhy na ne nalepené sú zrazu „všetci“. Na základe skúsenosti z dvoch úplne odlišných viet v zásade toho istého znenia som si uvedomila, že ľudia príliš žijúci na facebooku nevedia o sebe navzájom,'' uviedla vo svojom blogu. Adela taktiež neraz priznala, že je pracovne vyťažená a svoj voľný čas chce dopriať oddychu. 

V dobe, kedy panuje nepriaznivá situácia ohľadom koronavírusu, sa obľúbená slovenská moderátorka rozhodla predsa len založiť si profil na Instagrame. ,,Rozhodli sme sa, že budeme mať takýto profil aj na tejto platforme, aby sme vám boli trochubližše a vy nám dali feedbacky, ohlasy, námety a priznám sa, že sme boli trochu dotlačení - je doba, aká je a sú ľudia kto by chceli so mnou streamovať a s ktorými by som chcela streamovať aj ja,'' vysvetlila vo svojom prvom videu Adela a jej manžel Viktor dodal, že sa jedná viacmenej o pracovný profil. To, či tam občas pribudne aj niečo z jej súkromia a osobného života zatiaľ nevieme, no ako poznáme Adelu, je jasné, že tento profil bude stáť za to! 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 18:41