CBS
StoryEditor

Tvárila sa ako ľudomilka, služobníctvo však PONIŽOVALA. Kráľovský dvor prehovoril o pravej Meghan Markle

03.03.2021, 13:30
Celebrity
Kráľovský dvor prichádza so šokujúcou správou o Meghan.

Zdroj priamo z kráľovského paláca prezradil denníku The Times of London, že to však bola práve Meghan Markle, ktorá k pracujúcemu personálu, ako ku kráľovskej rodine, neprechovávala žiadnu úctu. Najhoršie to bolo pred svadbou s Harrym, kedy po služobníčke kričala natoľko, až kým sa nerozplakala. ,,Nemôžem sa prestať triasť,'' zneli slová jednej z nej, ktorá mala práve dočinenia s Meghan. Dvaja vyššie postavení členovia personálu boli týmto správaním natoľko šokovaní, že podali výpoveď.

,,Vojvodkyňa zo Sussexu ma neraz ponižovala,'' zaznela ďalšia výpoveď človeka, ktorý sa rozhodol poukázať na neprimerané správanie herečky. Tá sa síce prezentovala ako dobrosrdečný človek, no za múrmi paláca tomu bolo inak. ,,Vyznačovala sa emocionálnou krutosťou a manipuláciou,'' pridal sa k služobníctvu ďalší člen Buckinghamského paláca.

Zamestnanci dokonca podali voči Meghan oficiálnu sťažnosť - a to ešte v čase, keď bola vojvodkyňou. ,,Sme znepokojení tým, že vojvodkyňa dokázala v minulom roku šikanovať dve pomocníčky. Jej zabchádzanie s XYZ (meno je do dnešného dňa utajené, pozn. autora) bolo absolútne neprijateľné,'' píše sa v oficiálnej sťažnosti. Vtedy to však ešte kráľovská rodina zamietla pod stôl a Meghan pridelila iných ľudí... kto vie, ako by na to však reagovali teraz, po tom, čo sa rozhodla odtajniť informácie zo života monarchie v televíznom rozhovore.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 02:31