CBS
StoryEditor

Tvárila sa ako ľudomilka, služobníctvo však PONIŽOVALA. Kráľovský dvor prehovoril o pravej Meghan Markle

03.03.2021, 13:30
Celebrity
Kráľovský dvor prichádza so šokujúcou správou o Meghan.

V čase, keď sa oficiálne potvrdil vzťah medzi princom Harry a americkou herečkou Meghan Markle, svet doslova šalel. Príbeh, ktorý pripomínal rozprávku už len ich spojením totiž začal netypicky. Krátko predtým, než sa ryšavý dedič trónu s exoticky pôsobiacou kráskou zoznámil, totiž v televíznom rozhovore prehlásil, že je to práve Meghan, ktorá je preňho symbolom krásy a jednou z najpôvabnejších žien sveta. Netrvalo dlho a spoloční známi dvojice sa im rozhodli dohodnúť rande naslepo, ktoré už ako vieme, dopadlo skvelo.

Približne po polroku randenia sa princ Harry posmelil a požiadal svoju milovanú partnerku o ruku. Zásnuby sprevádzala svadba, ktorá bola jedným zo zlomových okamihov pre kráľovskú rodinu. Do rodiny totiž prijali rozvedenú Američanku s černošskými koreňmi. Aj keď sa všetko zdalo idylické, priam dokonalé, zdá sa, že to tak v skutočnosti nebolo. Meghan sa totiž musela vzdať hneď niekoľkých vecí. Jednou z nich bola jej kariéra herečky, život v Amerike, ale aj také maličkosti, akými sú vlastné sociálne siete či nosenie výstrihov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @more_bright_green

Oslobodenie nastalo až v januári minulého roku, kedy spolu s manželom Harrym avizovali odchod z kráľovskej rodiny. Napriek tomu však mladá rodinka, ktorá je momentálne v radostnom očakávaní druhého potomka, tvrdila, že sa nevzdáva svojho rešpektu a prípadných pracovných povinností v oblasti britskej monarchie. Zdá sa, že svoje slovo nedodržali. Hneď po roku sa totiž odhodlali na škandalózne interview, ktoré by malo v celom znení vyjsť už o pár dní.

V rozhovore, ktorý avizovala jedna z najznámejších moderátoriek sveta Oprah, ešte pred pár dňami, Meghan prvýkrát prehovorila o tom, čo ju život v kráľovskej rodine skutočne stál. Podľa jej slov to však od pozlátka malo na míle ďaleko. Z krátkej upútavky je dokonca zrejmé, že ma pri spomínaní na minulosť slzy na krajíčku. Aj v tomto prípade však platí, že každá minca má dve strany, a tak sa členovia kráľovskej rodiny rozhodli poukázať na nevhodné správanie bývalej vojvodkyne.

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 07:56