instagram/ monicabenova
StoryEditor

Monika Beňová zverejnila fotku malej Leušky. Pozrite sa, aká je rozkošná!

28.02.2021, 14:00
Celebrity
Nie je to tak dávno, čo Monika Beňová prekvapila správou, že čaká bábätko. Dnes sa už teší z rozkošnej Leušky a zdá sa, že nikdy nebola šťastnejšia.

V čase, keď Monika Beňová prezradila verejnosti, že pod srdcom nosí ďalšie bábätko, spustila sa obrovská vlna komentárov. Našťastie mnoho z nich boli písané v pozitívnom zmysle slova a želali političke čo najviac zdravia a lásky. Tehotenstvá po 50-tke nie sú samozrejmosťou, no nie sú ani výnimkou, čo dokazuje práve Monika. Radostné obdobie, počas ktorého čakala na svoju milovanú dcérku, prežila v zdraví a bez výraznejších problémov a dnes má už doma ten najväčší poklad, ktorého sa nevie nabažiť. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Napriek tomu, že Monika nepatrí k mamičkám, ktoré by mali tendenciu zverejňovať každý moment a každú fotografiu svojho bábätka, z času na čas urobí výnimku a pochváli sa nádherným snímkom so svojím anjelikom. Nedávno dokonca zverejnila fotografiu svojich dvoch ratolestí - už dospelého syna Martina a Leušky. 

,,Moje všetko, Maťo a Lea. Deti sú v živote najdôležitejšie, milujme ich. Moje majú úplne rovnaký tvar uší, obočia aj hlavičiek. Vždy keď ich takto vidím alebo fotím, chce sa mi plakať od dojatia. Som proste mama a to je v mojom živote najdôležitejšia a najvzácnejšia rola, poslanie.. proste všetko,'' napísala k snímku dvoch súrodencov a veru, podobu medzi nimi nezaprie. Čo myslíte vy?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 16:07