Internet Movie Database
StoryEditor

Milovali ste seriál Frasier? Máme pre vás skvelú správu, chystá sa jeho pokračovanie!

28.02.2021, 12:00
Celebrity
Legendárny sitcom si obľúbilo tisíce ľudí z celého sveta. Aj to je dôvodom, prečo sa opäť vráti na televízne obrazovky.

Kelsey Grammer, ktorý stvárnil ikonickú postavu doktora Frasiera Cranea, oficiálne potvrdil účasť na natáčaní obľúbeného seriálu. Ako hlavná postava tak potvrdil to, na čo sa mnohí tešili - a to, že sa čoskoro na televíznych obrazovkách opäť objaví milovaný, no mierne snobský psychiater. 

Seriál si však prejde viacerými zmenami. Úloha Frasierovho otca bude zrejme odstránená, nakoľko herec John Mahoney podľahol rakovine. Nahradiť ho inou tvárou by bolo podľa zahraničných médií krokom vedľa. Na scéne by sa nemala objaviť ani fyzioterapeutka Daphne Moon, ktorú stvárnila herečka Jane Leeves. Tá momentálne totiž hviezdi v inom seriáli a pokračovanie seriálu Frasier podľa viacerých zdrojov nemá záujem.

Ďalšou výraznou zmenou je, že sa tentokrát dej nebude odohrávať v americkom meste Seattle. Kde sa však Frasier ''presunie''. 

Kým v roku 1993 až 2004 seriál produkovala americká stanica NBC, po novom ho zastreší platforma Paramount+, ktorá sa od seriálu očakáva mnoho. Niet sa čo čudovať, do roku 2017 bol Frasier jediným sitkomom, ktorý získal neuveriteľných 37 cien Emmy. V roku 2018 ho z prvenstva zosadil seriál Hra o tróny, ktorý ich k dnešnému dňu získal 38. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TheCultureFreak (@theculturefreak)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:54