Wikimedia
StoryEditor

Aj po 40-tich rokoch je preňho najkrajšou ženou na svete. Manželstvo Milana Lasicu nám môže byť vzorom

27.02.2021, 13:00
Celebrity
V dobrom aj v zlom. V šťastí, aj v chudobe. Viac než 40 rokov... aj takto by sa dalo opísať manželstvo známeho humoristu Milana Lasicu a Magdy Vášaryovej.

Priznáva však, že zoznámiť sa s Milanom bolo o čosi ťažšie. Aj keď pôsobí ako otvorený človek, v skutočnosti je príliš introvertný a veľa toho nenahovorí.

,,Voľakedy som bola nešťastná, keď mlčal, teraz si to vážim. Sme dvojkariérové manželstvo a myslím si, že všetko sa dá vydržať, keď nie ste celý čas spolu. A my sme spolu veľmi málo. Ak sa nám to podarí, buď hráme spolu golf alebo raňajkujeme spolu. Vtedy môj muž aj občas niečo povie, keďže je introvert a veľa toho v súkromí nenahovorí. Keď sa ho napríklad spýtam: „Chceš kávu alebo čaj?“, odpovie mi: „Čaj!“

Osud to však nakoniec zariadil tak, že si dvojica k sebe cestu predsa našla a tohto roku spolu oslávia 41.výročie svojej svadby. Dvojica sa spolu snaží aj to málo času tráviť spolu a práve spomínaný golf je aktivitou, ktorá ich spája. Priznal to aj Milan Lasica.

,,Som mestský a kaviarenský človek, no manželka trvá na prechádzkach, čo mi, musím priznať, aj dobre robí. Keďže ma už niekoľko rokov drží golf a zlákal som naň aj ju, využívame golfoviská, ktoré vyrástli okolo našej chalupy, ktorú máme už štyridsať rokov. V meste chodím rád do kina. Sám, lebo manželka nikdy nemá čas,'' zasmial sa herec. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:19